reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2016

Ewa po takim czasie wyjsc do ludzi to rzeczywiscie moze byc dziwne uczucie
Ale skoro dostalas pozwolenie to korzystaj :)
Ja juz nie mam sily i nawet ochoty na shopping ( mezus szczesliwy z tego powodu ). A spacerki robie krotkie z synkiem, aby sie troche wylatal i do domku ( na zbyt dlugo i za daleko od kibelka nie moge sie oddalac :p ).
U mnie pogoda tragiczna - z domku sie nie ruszam :p

reklama
Jak wyszłam to było mi baaaardzo zimno! Rany ja na ogół jestem zmarzlakiem wyszłam z wygrzanego domku to pomyślcie :p poszłam z mama tylko do sklepu i przy okazji po drodze zaszlam do dziecięcego :D ale nic nie wzięłam tylko poogladalam :) stanik chciałam kupić ale nie było mojego jakże małego rozmiaru :D mają dowieść :D

A teraz pije kawkę - jem ciasteczka! I czytam gazetkę :)

U mnie tez noc tragiczna, obudzilam sie o 4 i do 7 nie moglam usnac, przewracalam sie z boku na bok.... potem cos zjadlam , maz mi pozytywke wlaczyl i usnelam. Rano ogarnelam zakupy z gemini do komody ( bo wczoraj stanely juz komody na swoich miejscach w pokoiku kolo lozeczka )

Dzień dobry :)
Ja pospalam dzisiaj wyjątkowo dobrze, chociaż córka w nocy wylądowała u nas i było ciut ciasno we czwórkę :)
Dzisiaj jakaś nerwowa chodzę, chyba pogoda kiepska źle na mnie działa.

Ewa, ale zaszalalas z wyjściem do miasta :) Ja z upragnieniem czekam, aż pogoda zrobi się ładniejsza i będę mogła się położyć na balkonie na leżaku :)

Mąż sprząta i ucieka do pracy. Znowu samotna sobota, ale po wizycie jestem spokojniejsza, wiec jakoś to przeżyję ;)

To już się nie będę powtarzać, że można rutinoscorbin.

Ale się narobiłam. Do końca dnia to już nic nie robię. Umyłam okno, odkurzyłam, zmyłam podłogi, poukładałam i byłam w sklepie. Starczy, żeby nie przegiąć. Dobrze, że obiad mamy z wczoraj.

reklama
Jakiż mam okropny dzień :( czuje się jakby ktoś życie ze mnie wyciągnął.. zrobiłam pranie, trochę pospałam, poczytałam książkę i nic mi się nie chce.. czekam na pizze może ona poprawi mi humor. :)

o rety Gosia! kawał roboty odwaliłaś, nie przemęczaj się.
też bym chciała umyć okna ale w deszczową pogodę mogę tylko pomarzyć sobie.. oby do świąt się lepiej zrobiło bo okna już wołają o mycie :D

Do góry