reklama
madzia0903
Fanka BB :)
A ja wstaje i idę oddać mocz bo jutro wizyta u lekarza w końcu zobaczę moja córeczkę stęskniłam sie
Ja też sie za moją stesknilam, ale do środy jakos wytrzymam :-) a jutro ide po wyniki badan. Ciekawe co mi tam w morfologii i moczu powychodzilo. Mam nadzieje, ze znowu jakies bakterie mi sie nie przyplataly, chociaż jest to możliwe niestety..
GosiaLew
Witam się i ja.
Ja usnęłam po 24. Rano ledwo wstałam i jeszcze gardło mnie boli . Jeszcze w nocy obróciłam się na prawy bok, jak mnie mały skopał to szybko wracałam na lewą stronę pomimo zdrętwienia
Dzisiaj mam dużo biegania i jeżdżenia i załatwiania i pracy w domu. Jutro muszę ogarnąć badania w dwóch labolatoriach, bo jedno do diabetologa a drugie do gina, w dwóch różnych częściach Gdańska. Też mam nadzieję, że już nie będę miała bakterii żadnych.
Na 11.15 mam usg. To też popatrzę na mojego maluszka.
I żebym nie zapomniała o Biedronce i pieluchach
Ja usnęłam po 24. Rano ledwo wstałam i jeszcze gardło mnie boli . Jeszcze w nocy obróciłam się na prawy bok, jak mnie mały skopał to szybko wracałam na lewą stronę pomimo zdrętwienia
Dzisiaj mam dużo biegania i jeżdżenia i załatwiania i pracy w domu. Jutro muszę ogarnąć badania w dwóch labolatoriach, bo jedno do diabetologa a drugie do gina, w dwóch różnych częściach Gdańska. Też mam nadzieję, że już nie będę miała bakterii żadnych.
Na 11.15 mam usg. To też popatrzę na mojego maluszka.
I żebym nie zapomniała o Biedronce i pieluchach
kameleonleon
Ja nie moglam najpierw usnac a juz jak usnelam to do 6 bez wizyty w lazience nawet spalam.
Zasranawiam sie czy bio oil mnie nie uczula ale smarowalam tylko brzuch a swedzi wszystko. Wzielam wczoraj wapno poprawy brak.
Dzis tesciowa pojechala do Ikei i bedzie ostatnia komoda do skrecenia z Hemnes i taki kocyk Link do: ÄLSKAD Koc - IKEA
Zasranawiam sie czy bio oil mnie nie uczula ale smarowalam tylko brzuch a swedzi wszystko. Wzielam wczoraj wapno poprawy brak.
Dzis tesciowa pojechala do Ikei i bedzie ostatnia komoda do skrecenia z Hemnes i taki kocyk Link do: ÄLSKAD Koc - IKEA
szyszunia0803
witam w poniedzialkowy poranek. corke zawiozlam do szkoly, sniadanko zjadlam. kawalek szarlotki tez. teraz leze i odpoczywam. pranie sie pierze a ja zastanawiam sie jaka fryzure sobie zafundowac bo jutro ide do fryzjera umalowac wlosy. zdecyduje sie chyba na sombre.
GosiaLew
Kameleonleon fajny kocyk.
Przy drugim dziecku to już się inaczej pokój albo kącik w pokoju urządza. Przynajmniej zależy to pewnie też od warunków lokalowych. Ja to teraz musiałam dostosować pokój do dwóch chłopaków w tym jeden pięciolatek i nie mam nawet miejsca na jakieś akcesoria dekoracyjne. Dywaniki? Wykładzina w kształcie ulicy i miasta. Maskotek mam tyle, ze powkładałam do kartonu, bo denerwował mnie kurz na nich. Tylko stały na półce. Więc generalnie wszystko zbiera kurz, baldachimy, ochraniacze, w dywany. A bez tego też jest źle. Jak nie ma dywanu to potem na podłodze same koty z kurzu latają po dwóch dniach.
Dobrze, że dzisiaj słońce świeci. Oby cały dzień. To może potem uda mi się okno umyć.
Przy drugim dziecku to już się inaczej pokój albo kącik w pokoju urządza. Przynajmniej zależy to pewnie też od warunków lokalowych. Ja to teraz musiałam dostosować pokój do dwóch chłopaków w tym jeden pięciolatek i nie mam nawet miejsca na jakieś akcesoria dekoracyjne. Dywaniki? Wykładzina w kształcie ulicy i miasta. Maskotek mam tyle, ze powkładałam do kartonu, bo denerwował mnie kurz na nich. Tylko stały na półce. Więc generalnie wszystko zbiera kurz, baldachimy, ochraniacze, w dywany. A bez tego też jest źle. Jak nie ma dywanu to potem na podłodze same koty z kurzu latają po dwóch dniach.
Dobrze, że dzisiaj słońce świeci. Oby cały dzień. To może potem uda mi się okno umyć.
reklama
Malutka466
U nas zajęcia trwają około 1,5-2h (choć itucha mówiła, że jej grupa to czasem po 2,5h siedziała), my mamy dużo spotkań. 10 to szkoła rodzenia, na której były takie tematy jak: co spakować do szpitala, porody zabiegowe, o komórkach macierzystych, o samym porodzie, teoria z kąpieli niemowlaka, praktyka też, trauma poporodowa itp. I na te chodzę z mężem. A potem jest, o ile się nie mylę 15 zajęć głównie dla mam typu: laktacja, psychoedukacja mam, gimnastyka, masaż, noworodek, seks w ciąży i połogu, połóg. Tatusiowie mają swoje 3 zajęcia, spotkania tylko dla mężczyzn Więc jest mnóstwo spotkań w naszej szkole. I na zajęcia ja zawsze biorę notesik i długopis i sobie ciekawe rzeczy notuję no i wodę! Bez wody ani rusz, bo na sali jest ciepło zawsze, zwłaszcza jak jest mnóstwo osób na sali.Dziewczyny, ktore chodzicie na szkole rodzenia mam do Was kilka pytan, bo ja dzis zaczynam swoja.
Ile czasu u Was trwaja jedne zajecia?
Ile w sumie macie spotkan?
Na kazde chodzicie z partnerem?
Co dobrze jest wziac ze soba przed pierwszymi zajeciami?
I takie ogolne - macie jakies porady zwiazane z tym jak dobrze wykorzystac ten czas?
jak dobrze wykorzystać czas? Nie bój się pytać, jak masz jakieś wątpliwości. Nie ma głupich pytań, jeśli coś pozwoli Ci się uspokoić to pytaj, pytaj i jeszcze raz pytaj
Ja poszłam spać po północy. Budziłam się dwa razy, raz na siku a drugi raz to mój mąż tak pił wodę, że butelkę zgniótł i o mało co zawału nie dostałam... Wstałam przed chwilą i dobrze, bo spojrzałam na telefon i sms od kuriera, ze między 9 a 11 chce mi paczkę dostarczyć. czyli przesyłka z gemini to będzie. Czekam za trzema dziś <haha> Zaraz jakieś śniadanie ogarnę sobie, może też owsiankę a potem jogurt z owocami zjem przed wyjściem do lekarza, bo ja dzisiaj też zaglądam do Kuby. Już przywykłam do bakterii w moczu, więc mnie nie zdziwią. W czwartek zapytam urologa, czy to tak mi zostanie, aż nie pozbędę się kamyczków. Potem zakupy, a tak mi się nie chce.
Muszę jeszcze włosy wyprostować, nienawidzę swoich loków...
kameleon może powtórz badania? Albo podświadomie cię coś swędzi, bo za dużo o tym myślisz. Czasem tak bywa.
Gosia, oj oby coś na gardło Ci pomogło. Ja sobie chwaliłam islę ostatnio, jak coś mnie zaczęło brać i przeszło mi.