reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe Mamy 2016

Witam sie i ja:) u nas noc długa i z przerwami na siku i inne harce :D wstałam z uśmiechem i wypoczęta. Mój A ma druga zmianę wiec cały tydzien będziemy zaczynać od śniadań do lozka :D
Dzis mam wizyte u lekarza med pracy. Mam nadzieje, ze to ostatnia wizyta. Nie chce mi sie do niego jeździć i odpowiadać tak samo na te same pytania... Wizyta u gin dopiero 18 :/ dziewczyny ktore miały wizyty co mc, macie już spotkania z lekarzami co 2 tyg?

reklama
cześć laski
nie spałam od 4-7 ... makabra.... ciągnie mnie coś w plecach , jakieś wiązadła? poza tym muszę otwierać nad ranem okno, bo mi duszno i w ogóle źle... teraz "leżę i pachnę" ale jak leżę też mi źle...

Kameleonleon też ten kocyk zakupiłam - bardzo fajny i myślę, że na wiosnę i letnie wieczory super będzie!

A ile tego wapna wzięłaś? Bo wapno to słabe jest na alergię, dlatego dobrą dawkę i zobaczyć co się dzieje. A jak nie działa nic kompletnie, nie widzisz różnicy, to przyczyna jednak inna. No wiesz, przez zmiany hormonalne skóra reaguje u nas swędzeniem, no ale nie wszędzie jak piszesz… Dawaj znać jak tam. No i bio-oil też odstaw na moment – faktycznie dobrze ktoś tu radził. Inaczej powtarzałabym badania… dłonie swędzą?

Basi ja miałam wizyty co miesiąc czasem nawet 5 tyg różnicy między wizytami, a teraz od ostatniej wizyty mamy widywac sie co 3 tyg.

Maui badania mam dopiero z soboty wiec nie ma co powtarzać. Dłonie i stopy to akurat najmniej mnie swędzą, a już napewno nie wnętrze dłoni i podbicia stóp jak w cholestazie. Moze kupię jakiś emolient do mycia dla dzieci i zobaczę. Pamiętam że kiedyś coś takiego przed ciążą miałam i nie wiadamo było co to i samo przeszło po jakimś czasie.

KAMELEON No to możemy teraz zbiorowo wykluczyć cholestazę po takiej informacji :nerd:

Zostaje uczulenie na coś co wcierasz, albo na coś co zjadasz... albo na cos w czym pierzesz:happy:
Weź kochana tego wapna więcej i może pomoże a nie zaszkodzi

Witam i ja :) ja dziś tez noc miałam Kijowa spać nie mogłam jak uslam to było po 24 i do tego dwa razy wstałam na siku i później o 5 maz budzik i uslam to o 5 20 przyszedł i kurtkę wyciągał z szafy i znowu się obudziłam :/ później juz spałam ale tak na czują i o 9 wstałam puściłam pranie zrobiłam śniadanie i teraz chwile oglądam tv :D

Hej witam się z Wami wkraczając w 33 tc wg "moja ciąża" :) zostało mi jeszcze 54 dni w teorii...
U nas dzisiaj słonecznie <hurrra> i bojowy dzień, bo córka wraca do przedszkola po 3 tyg przerwie. Zobaczymy z jakim zapałem...
U mnie teraz wizyta u poloznej18go, po 6 tyg, a później wg wykazu ma być juz co 2 tyg. Co do skurczy to czuje takie miesiaczkowe, ale zaniedbalam ostatnio magnez i dlatego wrocily
GosiaLew płukanki z wody i soli lub jakiś *spam* na gardło. Mam nadzieje, ze szybko Ci przejdzie

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizytujace mamy :)

reklama
Do góry