reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2016

Ania Beata - a może Ty się przyznasz, w jaki sposób zakończyłaś naszą prywatna rozmowę? W jaki sposób zwróciłaś się do mnie?? I nieładnie zdradzać na forum prywatną korespondencję - była ona skierowana tylko do Ciebie.
Podkreślam kolejny raz - nikogo nie próbuję na nic namówić ani do szczepienia ani do nieszczepienia- a to, że mam radykalne zdanie - takie moje prawo. I przede wszystkim mam powody - nie musisz wierzyć ani uważać, że szczepienia to świństwo, moje dziecko natomiast przekonało się o tym na własnej skórze.
Mam prawo również do tego, aby pisać co chcę, dopóki nikogo nie obrażam ani niegrzecznie atakuję.
A ostatni Twój argument - wybacz - nawet nie skomentuję.... :)
Poza tym widzę, że historia lubi się powtarzać - na początku wątku była również mama, która próbowała narzucić pozostałym co, gdzie i kiedy mają pisać.... Chyba nie tędy droga... Więc daruj sobie "straszenie " mnie adminem ;)
Aha- i jeśli wszystkie mamy majowe kupują i zamierzają używać np łóżeczka dla dziecka, a ja mam skrajnie odmienne zdanie na ten temat i uważam , ze jest to zbędny zakup i niewyobrażań sobie trzymać dziecka w łóżeczko to też mam nie dyskutować i nie odzywać się w tym temacie?:-p:laugh2:
Dla mnie wszystkie tematy związane z moimi dziećmi - zaczynając od chusteczek nawilżonych kończąc na zabiegach medycznych - są równie ważne i nie rozumiem dlaczego wg Ciebie można dyskutować tylko na wybrane tematy (a raczej te, które są wygodne Tobie).
Pozdrawiam wszystkie mamy majowe - bez wyjątku :)

Ostatnia edycja:
reklama
Asiu, ja tu nie jestem od początku wiec nie wiem jakie były dyskusje. Jak zakończyłam rozmowę? Przyznając Ci racje. Pisałaś ze nie warto ze mną rozmawiać bo jestem niemądra, nie umiem czytać ze zrozumieniem. Napisałam ze to prawda. Z głupimi nie warto rozmawiać. Sorki ale nie pozwolę sie obrażać tylko dlatego ze mam inne zdanie. Możemy dyskutować na każdy temat pod warunkiem ze nikt nikogo nie namawia do swoich racji a tu nie tylko ja mam takie zastrzeżenia. Z mojej strony to wszystko. Więcej na ten temat nie będę rozmawiać z Tobą. Nie po to tu jestem zeby sie kłócić.

Skończ juz z tym poleceniem. Polecam zapoznać sie z wynikami badań, polecam przeczytać to i to, polecam zapoznać sie ze składem szczepionek.... Ja umiem czytać ze zrozumieniem. I rozumiem gdy ktoś mnie obraza, nazywa niezbyt mądra, mówi ze nie zgłębiłam wiedzy na temat szczepionek a wypowiadam sie na ich temat, szczepionki nazywa swinstwami.

;-) ;) nie denerwuj sie, nie wskazane w ciazy. A jednak ...nadal upieram sie, ze nie do konca czytasz w tym przypadku ze zrozumieniem.
I poki co to Ty mi caly czas piszesz co mam robic, a czego nie :-)

Dziewczyny ogarnijcie się bo takie czytanie i nawzajem dogryzanie sobie jest niepotrzebne. Ewentualnie gadajcie na priv eh :/

reklama
Jej mnie też dzisiaj cały dzień :D a ludzie tak od dawien dawna gadają, że jak ma się zgagę to dzidzi włoski rosną taki zabobon ale może coś w tym jest ;)

Do góry