reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2016

ewaa-dam cieszę się, że masz tyle wiary w sobie. To najważniejsze!! Wszystko będzie ok z malutką, na pewno jest silna, tak jak piszesz. Mam nadzieję, że wszystko będzie jak najlepiej z nią i z Tobą.

Ja dzisiaj znów napad na Pepco zrobiłam... kaftaniki, bodziaki. Teraz czas pomyśleć o rzeczach niezbędnych typu: pieluszki tetrowe itp, wanienka, smoczki, kocyki itd. Ciuszków trochę już Kubuś ma.

reklama
Ewaa-dam dobrze, że wróciłaś :) mam nadzieję, że "wśród ludzi" będzie Ci z tym wszystkim łatwiej. Trzymam za Was mocno kciuki i pamiętaj o pozytywnym myśleniu. Ściskam mocno!

Ja jeszcze jakoś daję radę z goleniem, a potem zacznie się golenie z lusterkiem :D W pierwszej ciąży RAZ poprosiłam męża o pomoc, ale już podziękuję :p i tak skończyło się na lusterku, bo on tak się bał mnie uciąć, że efekty były marne :rofl:

Trzymam kciuki za dzisiejsze połówkowe :tak: też mam stracha a to dopiero we wtorek...

Ewaa-dam dobrze, że wróciłaś- będziemy i martwić się i cieszyć razem! Nic nie jest przesądzone, u nikogo, w żadną stronę i musimy mieć wiarę, że majówki szczęśliwie zakończą wszelkie swoje perypetie ciążowe:tak:

Ewaa-dam bardzo wspolczuje i najważniejsze ,że nie tracisz nadziei i myślisz pozytywnie :) Będzie na pewno dobrze , będę się modlić za Twoja mała księżniczkę na pewno jest silna i pokona wszystkie przeciwności :) 3maj się kochana i nie dawaj nigdy !

Odnośnie golenia to ja jeszcze nie mam takiego problemu z niewidzeniem mojej małej :p.

A ja dziewczyny siedziałam z eh na allegro i zamawialam rzeczy niezbędne wyprawkowe ,no i udało się :) Fakt , że jeszcze nie wszystko ale większą połowa juz jest :) o resztę chce zapytać moja położna w pewnych kwestiach :)

Ewaa-dam dobrze, że wróciłaś do nas, ostatnio myślałam,co u Ciebie. Pamiętaj, że nadzieja umiera ostatnia, więc tego się trzeba trzymać. Tak jak piszesz najważniejsze, że narządy się dobrze rozwijają i operacja kiedyś może być tylko wspomnieniem. I tej wersji się trzymaj.

Dziewczyny szalejecie z tymi wyprawkami :) Ja jeszcze się wstrzymuję.

Ja tez sie wstrzymuje przynaajmniej do wizuty u lekarza jakk mi powie ze wszystko jest dobrze to bedziemy z mezem juz bedziemy kupowac :p chociaz nie mowie ze mnie nie kusi by cos kupic jeszcze jak ide do sklepu i widze takie maale ciuszki to juzz wogole :)

plucik - mam to samo :) ciężko jest się oprzeć tym małym ciuszkom.
Ja mam połówkowe we wtorek wtedy też dopiero dowiemy się o płci bo do tej pory prowadzący lekarz stwierdził, że woli nie podawać płci żeby się nie pomylić :/ nie wiem czy też tak miałyście

Sylwiaal ja tez mam polowkowe we wtorek i tez licze ze poznam plec, bo moj prowadzacy ma kiepski sprzet i probowal cos tam podejrzec ostatnio ale nie wyszlo :p Takze tez czekam z wyprawka... ;) no i na kase z zusu :p

reklama
siasia s no to mamy taka sama sytuacje :) a kasiorka z zus w środę :) chyba będą pierwsze zakupy :)
też mi się tak wydaje że kiepski sprzęt i nie chce wprowadzać w błąd. Odliczam dni do wtorku :)

Do góry