reklama
Dane firmy, adres i NIP.hej dziewczyny
a może ktoś mi podpowie co jest potrzebne lekarzowi do wypisania L4? czytałam, że NIP i adres pracy?? ale wszędzie są inne informacje i już sama nie wiem
Chyba bardziej opłaca się brać od razu rok z 80% niż pół na 100% I pół na 60%, co?
Jeżeli jesteś pewna, że chcesz być na urlopie macierzyńskim cały rok, to lepiej mieć chyba po 80%, jeśli nie, to ja bym brała najpierw 100%. Dodatkowo jeśli chcesz być cały rok na urlopie, ale wiesz, że w pierwszej połowie czekają cię jakieś duże wydatki, to wtedy opcja najpierw 100% też jest do rozważenia. Tylko trzeba wtedy pamiętać, że później tych pieniędzy będzie znacznie mniej, żeby nie było szoku i nie brakowało kasy na różne wydatki.
Sam NIP wystarczy.hej dziewczyny
a może ktoś mi podpowie co jest potrzebne lekarzowi do wypisania L4? czytałam, że NIP i adres pracy?? ale wszędzie są inne informacje i już sama nie wiem
Chyba ostatnio znowu za dużo spałam, bo dzisiaj już miałam problem z zaśnięciem. Położyłam się o 1, zasnęłam koło 2:30, a jeszcze się w nocy budziłam. Nie wyspałam się przez to dzisiaj, ale z drugiej strony liczę, że dzięki temu wieczorem nie będę mieć problemu z zasypianiem. Muszę stanowczo ustanowić sobie jakiś reżim porannego wstawania, bo jak kilka nocy śpię do 10 albo dłużej, to potem kończy się to problemami z zasypianiem. Tylko jak to zrobić, skoro rano nigdy nie mam motywacji do wstania?
Cześć dziewczyny. Widzę, że wszystkie już wyzdrowialy, a ja chyba dopiero zaczęłam chorować. Od 1 stycznia leżę pod kołdra, a z gardłem coraz gorzej. Byłam dziś u lekarza, jak się nie poprawi, to mam wziąć Duomox. Chyba któraś już brała?
Dwie noce nie spałam przez ból gardła, jest okropnie. Synek tez jakiś taki mniej ruchliwy, chyba choruje ze mną biedny nawet nie wiem, gdzie się zalatwilam.
Dwie noce nie spałam przez ból gardła, jest okropnie. Synek tez jakiś taki mniej ruchliwy, chyba choruje ze mną biedny nawet nie wiem, gdzie się zalatwilam.
tez tak myślę i tak się wybieramMoim zdaniem oplaca sie wziasc 80% na rok
reklama
Evelina89
Fanka BB :)
Napewno bede chciala jak najwiecej wykorzystac wolnego, aby jak najdluzej byc z Malenstwem.
Czy jest jakas mozliwosc, aby na wychowawczym rowniez dostawac jakies pieniazki?
Ja mam antybiotyk do konca przyszlego tygodnia. Kaszel i katar jeszcze mnie meczy, ale jest znacznie lepiej niz bylo. Przy okazji ten antybiotyk rowniez dziala na ukl.moczowy.
Czy jest jakas mozliwosc, aby na wychowawczym rowniez dostawac jakies pieniazki?
Ja mam antybiotyk do konca przyszlego tygodnia. Kaszel i katar jeszcze mnie meczy, ale jest znacznie lepiej niz bylo. Przy okazji ten antybiotyk rowniez dziala na ukl.moczowy.