reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe Mamy 2016

Taa punkty za otrzymywane polubienia i inne takie :p dosłownie punkty są wszędzie tak jak mówicie..

U mnie porządki dobiegają konca a dzis po pracy (czyli kolo jakiejś 17:00) biorę sie za choinki i ubieranie balkonu - cieszę sie jak dziecko na ten fakt :-D

Forum na kompie jest zupełnie zmienione, zas na tel za wiele sie nie zmienilo poza tym, ze zaginęły/gubią się awatary..

Jakie plany na dzis babeczki?:)

reklama
Dziewczyny polecam spodnie ciążowe z hm. Kupiłam juz 2 pary :). Wg mnie lepsze są te bez guzika z przodu (taka imitacja prawdziwego zamka), ponieważ nie cisną tak bardzo :). A do tego ostatnio nawet była jakaś wyprzedaż tych spodni :)

Dziewczyny polecam spodnie ciążowe z hm. Kupiłam juz 2 pary :). Wg mnie lepsze są te bez guzika z przodu (taka imitacja prawdziwego zamka), ponieważ nie cisną tak bardzo :). A do tego ostatnio nawet była jakaś wyprzedaż tych spodni :)

potwierdzam :) ja mam jedne ale je uwielbiam i tylko je zakładam gdy wychodzę do lekarzy. Teraz we wtorek będę na polowkowych w wawie to mąż mi pójdzie kupi i jeansy i leginsy .

Taa punkty za otrzymywane polubienia i inne takie :p dosłownie punkty są wszędzie tak jak mówicie..

U mnie porządki dobiegają konca a dzis po pracy (czyli kolo jakiejś 17:00) biorę sie za choinki i ubieranie balkonu - cieszę sie jak dziecko na ten fakt :-D

Forum na kompie jest zupełnie zmienione, zas na tel za wiele sie nie zmienilo poza tym, ze zaginęły/gubią się awatary..

Jakie plany na dzis babeczki?:)

Ja dziś planuje ubrać choinke :) takie mój mały plan :)
A i będę segregować i układać ubranka małego (bo wczoraj mi doszło 60 sztuk ciuszków:p )

Ewa90 jejku tyle ciuszków. Szok. Chyba w różnych rozmiarach?

Kasik my dziś tez ubieramy choinke.

Ja czekam jeszcze na P. żeby pomył okna. To jedyna rzecz której nie zrobię w ciąży.

Ja też mam jedne spodnie z h&m i są ok.

parę na 50 , i więcej na 56 ,62 I 68 :) później Wam pokaże ile już tego uzbieralam :D na razie nie mam.siły się do tego zabrać bo głowa mi peka (2 dzień :/) a mąż wyłożył wszystko na łóżko i tak leży sobie .

parę na 50 , i więcej na 56 ,62 I 68 :) później Wam pokaże ile już tego uzbieralam :D na razie nie mam.siły się do tego zabrać bo głowa mi peka (2 dzień :/) a mąż wyłożył wszystko na łóżko i tak leży sobie .

no i nie wiem jak się z biorę z ta choinka. Na szczęście mam małą taka na kiju :p

No to sporo masz tego. Ja 68 to chyba kupować nie będę na początku. Chyba ze fajna oferta będzie, ale to wszysk w okolicach lutego marca.

Basia89 pytałaś się jaki rozmiar będą nosiły nasze dzieci w listopadzie to tak mi wychodzi 68-74 w zależności jakie dziecko będzie duże.

Ja sporo zeczy odkupuje od kogoś za grosze (wyglądają jak.nowe a i trafiają się takie których ani razu ktoś nie założył ) no i nowe to lubię kupować w hm i na endo :)

reklama
Suwaczek mi nie chodzi tak jak trzeba

Ja lubię ciuszki z tesco, szczególnie bodziaki. A w h&mie kupuję ciuchy dla syna, dla małych dzieci to mi trochę szkoda za dwupak body dać 50 zł na 3 miesiące.

Do góry