Dziewczyny ja dzisiaj byłam 'zmuszona' odwiedzić ponownie dr Urbaniaka ( to była moja druga wizyta u niego ).
I moja pozytywna opinia na jego temat nie zmienia się.
Niestety moja radość nie trwała za długo :-(
Dziś znowu zaczełam plamić i to w sporych ilościach
Udałam się do mojego prowadzącego, ale niestety miał urlop..
W domu sprawdziałam do której przyjmuje Urbaniak i jak zobaczyłam, że do 13 to szybko w auto.
Zanim dotarłam to już była chwila po 13, w rejestracji powiedziały, że już nie ma raczej szans, aby mnie przyjął, ale jak chce to mam się zapytać. No więc zapytałam
Powiedziałam, że mam nagłą sytuację i ( mimo, że już skończył swój dyżur ) bez wahania zaprosił mnie do gabinetu. Opowiedziałam co się wydarzyło, pokazałam wkładkę i odrazu wziął mnie na badania. Później to już tylko on gadał
Też czytałam opinie na jego temat i miałam mieszane odczucia jednak jak dla mnie do tej pory jest to lekarz z powołania, który zna się na tym co robi i się przykłada do swojej pracy, aaa no nie ma pamięci do pacjentek ale tego to już nie trzeba wymagać :-)
Kaylla gratuluje dziewczynki;-) O której byłaś?
Jeśli brzuszek się napina to radzę zacząć od magnezu, ja obecnie biore Aspargin i jest poprawa
Napewno nie zaszkodzi
Tak z ciekawości: jeśli ja mam grupe Rh- (mąż również ) to musze robić te przeciwciała anty-Rh ? W jakim celu?