Marcelina23
Fanka BB :)
To moze to co ja czuje to nie skurcze? Bo wogole nie boli tylko tak mnie ściska i puszcza i tak pare razy dziennie ostatnio
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja dziś miałam skurcz. Nagle brzuch mi stwardniał okropnie, aż się zdziwiłam, i tak trzymało przez ok. 30 sek, pózniej puściło. W tym czasie mogłam wyczuć idealnie ręką kształt macicy. Ale nie było to bolesne.
Tak, zrobił na mnie super wrażenie Naśmialiśmy się heheh
Powiedział, ze jeśli dzidzia nie będzie chciała sie pokazać to zaprosi mnie do swojego prywatnego gabinetu oczywiście w ramach pakietu, ale wszystko za jednym zamachem sie udało:-) A chyba nawet u siebie ma jeszcze lepszy sprzęt, prawda?
Bez porówniania u tych ginekologów co do tej pory byłam ( a byłam u 3, on jest 4 haha )
A i powiedział, że moge chodzić i do niego i na nfz - moja decyzja
A Ty nie jesteś zadowolona z niego? Jedynie co 3d mam płatne ( rabacik -10% )
A jeszcze co do usg 3d to u babki, która mi robiła pierwsze prenatalne to kasuje 350, w Poznaniu to granicach 250zł się utzymuje.