reklama
Malutka466
Fanka BB :)
autko wygodnie, ale na Garbarach nie bardzo jest gdzie zaparkować.Ojjj a komunikacja miejska to wogole juz sobie nie wyobrazam zeby sie poruszac. Dupcia sie przyzwyczaila do autka
A skad jestes jesli moge wiedziec?
Kasik, to teraz mam focha. Narobiłaś mi ochoty na lody. O rety!!
Ostatnia edycja:
Malutka466
Rety. Pospałam, usiadłam na chwilę do komputera i nagle poczułam jakbym miała zemdleć. Nadal dziwnie się czuje. Ale wypiłam wodę i jest odrobinę lepiej.
Też tak miałyście może?
Też tak miałyście może?
kameleonleon
Malutka tez mam czasem mroczki przed oczami i mi slabo, raz jak poszlam na wc i usiadlam to serio widzialam gwiazdy przez jakis czas... jak za dlugo postoje to tez czuje ze musze usiasc.
Malutka466
Malutka tez mam czasem mroczki przed oczami i mi slabo, raz jak poszlam na wc i usiadlam to serio widzialam gwiazdy przez jakis czas... jak za dlugo postoje to tez czuje ze musze usiasc.
Czytałam w internecie że tak się zdarza. Już mi dużo lepiej. Ciąża, co ona robi z nami.
madzia0903
Ja ted tak miałam. Poczułam bigi z waty zrobiło mi dir gorąco i aż w uszach pisk mój mąż due przestraszył bo blada jak sciana bylam .... Ale juz ok mam nadzieje ze się juz to nie powtórzy. Malo tego od tygodnia spac nie mogę caly czas się budze...
reklama
afrodyta92
Widzę ze mam tak samo jak wy dziewczyny... Postoje 10 min i siadam zaraz gwiazdy mi latają przed oczami i duszno strasznie się robi a nogi jak galaretki niby pójdą ale się bujam na wszystkie strony.... Tragedia... U mnie to jeszcze pogoda robi robotę ciepło jest to częściej zdarza się że myślę że zaraz odlece...