reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2016

reklama
25 stopni... To ja mam w domu:D za oknem szaro i ponuro. Głowa pobolewa, humor średni. A wieczorem koncert w Rotterdamie. Czekam nań od dwóch tygodni i bobasowi chyba sie udziela bo chociaz kopniaków nie czuje to uciski to na lewo to na prawo w brzuchu czasem wyciskają mi łzy w oczach. Czujecie uciski w podbrzuszu? Nic przyjemnego, ale to chyba info, ze bobas rośnie:) i się kręci;)

25 stopni... To ja mam w domu:D za oknem szaro i ponuro. Głowa pobolewa, humor średni. A wieczorem koncert w Rotterdamie. Czekam nań od dwóch tygodni i bobasowi chyba sie udziela bo chociaz kopniaków nie czuje to uciski to na lewo to na prawo w brzuchu czasem wyciskają mi łzy w oczach. Czujecie uciski w podbrzuszu? Nic przyjemnego, ale to chyba info, ze bobas rośnie:) i się kręci;)

Też czuje takie uciski. I na szczęście, bo przynajmniej wiem,że w ciąży jestem. Teraz mdłości i wymioty w zasadzie minęły, poza choróbskiem nic mi nie jest to bezobjawowo jak jest to człowiek sobie głupoty wymysla czy wszystko ok. Chociaż powrotu samopoczucia i dolegliwości pierwszego trymestru sobie i nikomu nie życzę.
U mnie tak zaraz zaczną się dłuższe bóle krzyżowe i rwa kulszowa, wiec muszę się nacieszy lepszym samopoczuciem.

13x13 jak u Ciebie samopoczucie? Nie odzywasz się ostatnio.

Jestem Gosia -czytam.

Nie wypowiadam się bo trudno aż uwierzyć co się ostatnio u mnie dzieje i nie chce nikogo martwić.
Moje przejścia na pewno nie są właściwe, żeby je opisywać na tym wątku.
Dlatego tez chyba powoli się wycofam póki co nawet z czytania.
Choć trudno będzie bo już się do Was przywiązałam...

13x13 kochana jesli tylko masz ochote sie wygadać to pisz, przeciez od tego tu jesteśmy, żeby sie wspierać, wygadać , poradzić czy po prostu być...

Ja dzis nie do zycia, do kina nie poszlismy, taka migrena mnie zlapala ze nie moge nic zjesc i wymiotuje nawet herbata... a wczoraj sie chwalilam ze samopoczucie dobre... masakra dzis glowa to chyba mi eksploduje...

13x13 wierzę, że będzie dobrze.

Afrodyta92 czujemy się zaproszone. Zmiana klimatu by się nam przydała:-)

Tee nasze bóle głowy dzisiaj to chyba na zmianę pogody, bo ma silnie wiać.

reklama
Ja do Francji chętnie na herbatkę :)

13x13 jesteśmy z Tobą, trzymaj się kochana.

My od 14 do 18 w tej szkole rodzenia byliśmy, od razu wypełniłam deklarację, po pierwsze mam tam najbliżej, po drugie podobało mi się, po trzecie mogę już od wtorku chodzić na fitness dla kobiet w ciąży, po czwarte fajne kobietki prowadzą.

Mnie dzisiaj brzuch bardzo boli, nie wiem czy maluch tak się rozpychać zaczął. I ten okropny ból głowy.... spać mi się chce, ale za wcześnie. Zaś w nocy się obudzę i co ja będe robić. Do tego chyba cukier mi spadł, bo musiałam zjeść dwa rządki czekolady.

Do góry