reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe Mamy 2016

Witajcie Majowe Mamusie
Nazywam się Magda. To jest moja druga ciąża, bardzo się cieszę, że mogę być tu z Wami.
Pozdrawiam koleżanki z sierpniówek 2014, miałam nadzieję, że kogoś tu spotkam. Barbarka, Sylwia jak Wasze maluszki?

Dzisiaj byłam pierwszy raz w pracy po urlopie macierzyńskim. Kosmos totalny.

Jestem już po pierwszej wizycie u ginekologa i jak to powiedziała Pani doktor w trakcie badania "macica sugeruje wczesną ciążę" :-D usg mam w przyszłym tygodniu z racji kuracji antybiotykiem (oj to długa i bolesna historia), ale wierzę, że wszystko jest w porządku. Zresztą przy mojej córce nie mam czasu na użalanie się nad sobą i analizowanie każdego bólu brzucha.

Pozdrawiam Was wszystkie

reklama
Misiura cześć ;-) mój synek właśnie skończył 13 miesięcy i jest mega wiercacym dzieckiem. Raczkowal w wieku pół roku, chodził sam jak miał 10 mc. Teraz to już biega. Nie daje odpocząć, ciągle coś broi... No nic może drugie będzie ciut grzeczniejsze ;-)

Ja wg OM rozpoczynam 11 tydzień ale podobno ciąża tydzień młodsza. Nadal mi niedobrze, na nic nie mam ochoty, źle reaguje na zapachy. Nienawidzę zapachu jajek i brokułów, od razu mam ochotę puścić pawia...

Hej:)
Misiura u Ciebie termin to nie czerwiec jak wczesna ciaza:tak:?
Olcia jak beta?
DrAsia pęcherz mam nadzieje, ze się polepszy - lykam tabletki co gin mi zapisal i mam dużo wody pic, choć nie wiem jak to zrobie:-)

Ostatnia edycja:
Czesc

Kacha dzisiaj dopiero robiłam i po wstapilam do giną i sa dwie opcje ciaza rozwija sie powoli dlatego tak maly przyrost i jak z dzisiaj beta tez urośnie to czekamy na serducho a jak spadnie to zabieg w poniedziałek ale ja juz nie mam nadzieji ...

Cześć dziewczyny tabletki biorę leżę i odpoczywam....nic mnie nie boli wczoraj mialam jeszcze lekko brązowe plamienie. Po nocy i dziś z rana nic nie mam jest nadzieja.Mam nadzieję że się utrzyma i bedzie wszystko ok . Myślę że te tabletki zadziałają tak jak powinny.Martwię się o moje maleństwo teraz to mogę tylko leżeć i pozytywnie myśleć nic więcej od siebie nie zrobie.Olciaaa kurcze jest iskra nadziei może będzie dobrze nie martw sie.

Olcia czekam na pozytywne informacje, trzymaj się :)

U mnie wczoraj niespodziewanie dobry dzień, nawet dałam radę pójść na spacer co w moim wypadku jest wielkim wyczynem. Nawet się po cichu martwiłam czy nie jest coś nie tak że się o wiele lepiej czuję. No ale dzisiaj już ranek w objęciach z toaletą. Już mam tak serdecznie dość, że czasem nawet sobie płaczę z bezsilności....

reklama
MArcelka super wiesci :)

DrAsia i u Ciebie tez wszystko super naprawde sie ciesze :)

Dziewczyny szczerze chcialabym decyzje dobrze albo zle bo w tej ciazy to w ogole pokichane wszystko jest ... beta nisko ale wszystko niby rosnie 1 usg pecherzyk 7mm, drugie usg pecherzyk 12 mm, trzecie usg jest cialko zolte i zarodek , czwarte usg jest pecherzyk zarodek cialko zolte zarodek ma 0.30cm brak pracy serca ... a i niby powinam byc w 8tyg a jestem w 5 tydz i 6 dzien to mnie denerwuje ze jest zle ale tez i dobrze a ja stracilam nadzieje i mam dosc bo nic nie jest jasne ani krwawien ani plamien nic kompletnie nic piersi bola nie jakos bardzo mocno ale czuje je ciagna w dol brzuch pobolewa no tak jak od samego poczatku ... jestem w kropce ...

Do góry