reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2016

Witajcie Majowe Mamusie
Nazywam się Magda. To jest moja druga ciąża, bardzo się cieszę, że mogę być tu z Wami.
Pozdrawiam koleżanki z sierpniówek 2014, miałam nadzieję, że kogoś tu spotkam. Barbarka, Sylwia jak Wasze maluszki?

Dzisiaj byłam pierwszy raz w pracy po urlopie macierzyńskim. Kosmos totalny.

Jestem już po pierwszej wizycie u ginekologa i jak to powiedziała Pani doktor w trakcie badania "macica sugeruje wczesną ciążę" :-D usg mam w przyszłym tygodniu z racji kuracji antybiotykiem (oj to długa i bolesna historia), ale wierzę, że wszystko jest w porządku. Zresztą przy mojej córce nie mam czasu na użalanie się nad sobą i analizowanie każdego bólu brzucha.

Pozdrawiam Was wszystkie

reklama
Misiura cześć ;-) mój synek właśnie skończył 13 miesięcy i jest mega wiercacym dzieckiem. Raczkowal w wieku pół roku, chodził sam jak miał 10 mc. Teraz to już biega. Nie daje odpocząć, ciągle coś broi... No nic może drugie będzie ciut grzeczniejsze ;-)

Ja wg OM rozpoczynam 11 tydzień ale podobno ciąża tydzień młodsza. Nadal mi niedobrze, na nic nie mam ochoty, źle reaguje na zapachy. Nienawidzę zapachu jajek i brokułów, od razu mam ochotę puścić pawia...

Hej:)
Misiura u Ciebie termin to nie czerwiec jak wczesna ciaza:tak:?
Olcia jak beta?
DrAsia pęcherz mam nadzieje, ze się polepszy - lykam tabletki co gin mi zapisal i mam dużo wody pic, choć nie wiem jak to zrobie:-)

Ostatnia edycja:
Czesc

Kacha dzisiaj dopiero robiłam i po wstapilam do giną i sa dwie opcje ciaza rozwija sie powoli dlatego tak maly przyrost i jak z dzisiaj beta tez urośnie to czekamy na serducho a jak spadnie to zabieg w poniedziałek ale ja juz nie mam nadzieji ...

Cześć dziewczyny tabletki biorę leżę i odpoczywam....nic mnie nie boli wczoraj mialam jeszcze lekko brązowe plamienie. Po nocy i dziś z rana nic nie mam jest nadzieja.Mam nadzieję że się utrzyma i bedzie wszystko ok . Myślę że te tabletki zadziałają tak jak powinny.Martwię się o moje maleństwo teraz to mogę tylko leżeć i pozytywnie myśleć nic więcej od siebie nie zrobie.Olciaaa kurcze jest iskra nadziei może będzie dobrze nie martw sie.

Olcia czekam na pozytywne informacje, trzymaj się :)

U mnie wczoraj niespodziewanie dobry dzień, nawet dałam radę pójść na spacer co w moim wypadku jest wielkim wyczynem. Nawet się po cichu martwiłam czy nie jest coś nie tak że się o wiele lepiej czuję. No ale dzisiaj już ranek w objęciach z toaletą. Już mam tak serdecznie dość, że czasem nawet sobie płaczę z bezsilności....

reklama
MArcelka super wiesci :)

DrAsia i u Ciebie tez wszystko super naprawde sie ciesze :)

Dziewczyny szczerze chcialabym decyzje dobrze albo zle bo w tej ciazy to w ogole pokichane wszystko jest ... beta nisko ale wszystko niby rosnie 1 usg pecherzyk 7mm, drugie usg pecherzyk 12 mm, trzecie usg jest cialko zolte i zarodek , czwarte usg jest pecherzyk zarodek cialko zolte zarodek ma 0.30cm brak pracy serca ... a i niby powinam byc w 8tyg a jestem w 5 tydz i 6 dzien to mnie denerwuje ze jest zle ale tez i dobrze a ja stracilam nadzieje i mam dosc bo nic nie jest jasne ani krwawien ani plamien nic kompletnie nic piersi bola nie jakos bardzo mocno ale czuje je ciagna w dol brzuch pobolewa no tak jak od samego poczatku ... jestem w kropce ...

Do góry