reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe Mamy 2016

Boli mnie cały,serio. Nie umiem wskazać jednego miejsca. I to jest ból ciągły. Jakby ktoś dookoła brzucha zacisnął sznur i ściągał mocniej węzeł. Nospy nie pomagają :(
Jak nie przejdzie to może odwiedź szpital. Bo to może być jakiś stan zapalny a ty masz problemy urologiczne. Ból zawsze może promieniować.

Mnie ostatnio tak kręgosłup nie dokucza na szczęście. Wiadomo że czasem rwa da o sobie znać ale jakoś mniej. Mam więcej energii, ale niestety nie przekłada się to w czyn, bo jednak ogranicza mnie brzuch. Chodzę juz jak pingwin lub kaczka. Często musze odpocząć bo czuję się jak bym maraton przebiegła jAK za dużonę robię. Najgorsze jest schylanie no od łażenia dużo przez ostatnie kilka dni boli mnie krocze.

reklama
Malutka może za dużo wysiłku? tak jak dziewczyny Ci radzą bym tez zrobiła- poleż, pomasuj, spróbuj się odprężyć, może herbatka melisowa? Bo jak do tego się denerwujesz to w ogóle możesz się spinać. Jak za półgodziny po melisie i relaxie nie puści to może lepiej do szpitala kochana

Ostatnie o czym marzę to szpital :( Na wizycie wszystko było ok, dziś pojechałam do lekarza, siedziałam w macu i byłam na zakupach. Może to tylko przemęczenie.
Kuba się strasznie wierci, a ja już ledwo daję radę. Tabletki brałam 1,5h temu. Ból jest tylko trochę mniejszy...

Malutka chyba sie przeforsowałaś. Napij się mięty, może jakiś ciepły okład na brzucha. I leż. Jak ból bedzie sie nasilał no to tylko IP.
Ja kończę dzień lenia, kładę sie do wyra. Podziwiam dziewczyny ktore musza leżeć cały czas. Ja trzy dni "odpoczywam" i mam dosyć. Plecy zaczynaja mnie bolec. Nie dla mnie takie życie:D jutro sie biorę. Nie ma.

Malutka podpinam sie pod słowa dziewczyn, jeśli ból nie ustąpi to chyba lepiej szpital odwiedzic. Ale to tak moze byc, ze to z przemęczenia.

Ja ostatnio z kręgosłupem nie mam az takich problemów, czasami pobolewa w odcinku ledzwiowym, ale tragedii nie ma. Także współczuję tym, które z bólu ledwo wytrzymują. Niech mężczyźni masuja!

Malutka ja również bym się udała na ip jeśli ból nie odpuści. Wiadomo ,że wzbraniasz się przed szpitalem ale nie bagatelizuj takich objawów.

Jedz koniecznie to sprawdzić . Na pewno to nie jest normalne jeśli tak długo boli . Wiec dla swojego świętego spokoju i dla dobra dziecka jedz kochana .

reklama
Ja patrzę na barwy szczęścia później może m jak miłość i spać jutro ma wpaść położna a później chcemy jechać do cioci bo nie ma co robić. Później reszta tygodnie leniwa :p a w przyszłym tygodniu chce ciuchy szykować do małego później poprac wyprasowac i do szafy a w 35 tygodniu się spakować do szpitala i czekać na rozwiązanie :p

Do góry