reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2016

Sny...:) ja w pierwszej połowie śniłam o dzikich seksach ze wszystkimi [emoji15] i wojnach. Teraz im dalej tym cześciej śnie o porodzie, wojnach z dzieckiem na ręku, zombie... :D i bardzo realnie :p
Ze zbliżeniami... Ja sobie nie odmawiam:D jak mam ochotę. A z ochota u nas rożnie. Ostatnio mieliśmy mega dużo na głowie wiec tez czasu na igraszki było mało. Ale wczoraj poszaleliśmy :p
Hahahaha, dzikie seksy że wszystkimi, czemu mi się to nie śni?? :p

reklama
Mnie tez sie już sprzestaly :/ ale czasem to naprawdę budzisz sie z wyrzutem:D chłop twój prywatny chrapie obok a ty o kolegach, o kierownikach, o panu w sklepie... O kolegach z podstawówki, czy o zupełnie obcych [emoji15] wstyd :D

Ja dzikie seks miewam jak za długo się z mężem nie przytulałam ;). Ale sny były z kimś innym :p Teraz to już inne dziwne mi się sny śnią. Rano najczęściej nie pamiętam.

O proszę, zazdroszczę dzikich seksów w snach :D
u mnie raczej występują sny nie trzymające się kupy, awantury, zdrady, jakieś nierealne rzeczy.
A ostatnio bo dość często myślę o remoncie, to śni mi się już wyremontowany pokoik księżniczki :D

Ja mam sny tez erotyczne i byly facet mi sie sni :p Ale to dlatego ze z mężem dawno nie kochaliśmy się... a ja szaleje bo mam taka chcice zupełnie cos odwrotnego co bylo na poczatku ciąży. Nie mam zagrożonej ciąży ale mamy z mężem dziwnie lęki :(

reklama
Ech, miałam się dzisiaj zabrać za tworzenie listy wyprawkowej, ale jakoś kiepsko to widzę. Po tej grypie, a potem kiepskich wynikach związanych z cholestazą i pobycie w szpitalu mam straszne zaległości we wszystkim i zanim to wszystko ogarnę, to trochę czasu mi zejdzie.

Do góry