reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2016

Moja Pola też dziś bardzo mało ruchliwa, praktycznie niewyczuwalna, a na dodatek w nocy stawiał mi się brzuch i teraz nadal się stawia... Wzięłam No-Spę i staram się myśleć pozytywnie.

reklama
Malutka - cytrynowa była? mi też smakowała - mogłabym jeszcze, a miałaś jakiś czas na to? bo mi mówili że w ciągu 5min muszę ją wypić :/
Nie. Zwykłą miałam. Dodałam sobie trochę soku z cytryny. I tez kazali szybko wypić. Ja po powrocie zjadłam dwie bułki i spałam przez ponad 2h...ale ok się czuję. Znów pada u mnie, a takie piękne słońce świeciło jak wracaliśmy.

Najgorsi są ludzie w tych poczekalniach. Same kobiety z rejestracji mówią - kobiety w ciąży bez kolejki wchodzą, mają pierwszeństwo! I te miny ludzi i wpychanie się tym kobietom.

Dziewczyny, a jak wy tę glukozę robicie? Na NFZ? Można? Bo mój lekarz nie ma kontraktu z NFZ i wszystkie badania jakie robię, robię prywatnie. Można glukozę na NFZ?

(*&^%$#!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jeszcze mi pralka łazienkę zalała. Musiała jakaś uszczelka pójść. Trochę wytarłam i brzuch znów twardy. Pierniczę, czekam na M.

Chyba będę dziś płakać...

Ja mam z pracy pakiet w luxmedzie i jak mam skierowanie na badania zlecone przez lekarza z luxmedu, to badania mam za darmo. A że ginekologa mam z luxmedu, to wszystko robię w ramach pakietu

jak lekarz jest prywatnie to za badanie ze skierowaniem od niego płacisz. Ja mam pakiet w mediciover ale jak idę zrobić morfologię w szpitalu to płacę.

Chyba muszę czekać do jutra rana do obchodu, żeby dowiedzieć się co dalej ze mną. Ciekawe czy w soboty też są wypisy? Czy dopiero w poniedziałek? Sytuacja na sali trochę się zmieniła, zostały tylko 2 osoby. Jedna dziewczyna pojechała na planowa cesarke, druga zabrali na oddział porodowy i nie wiadomo, czy też nie trafi na cesarke.

A ja zaczynam się nudzić. Ten czas tutaj tak strasznie powoli leci.

reklama
kaylla, dasz radę! Każdy szpital ma swoje zasady trzymania ludzi na oddziałach, więc jutro rano pewnie Ci powiedzą co i jak. Dzielna jesteś bardzo :* :*

Do góry