reklama
Malutka466
Fanka BB :)
Nie. Zwykłą miałam. Dodałam sobie trochę soku z cytryny. I tez kazali szybko wypić. Ja po powrocie zjadłam dwie bułki i spałam przez ponad 2h...ale ok się czuję. Znów pada u mnie, a takie piękne słońce świeciło jak wracaliśmy.Malutka - cytrynowa była? mi też smakowała - mogłabym jeszcze, a miałaś jakiś czas na to? bo mi mówili że w ciągu 5min muszę ją wypić :/
Najgorsi są ludzie w tych poczekalniach. Same kobiety z rejestracji mówią - kobiety w ciąży bez kolejki wchodzą, mają pierwszeństwo! I te miny ludzi i wpychanie się tym kobietom.
Ania_Beata
Dziewczyny, a jak wy tę glukozę robicie? Na NFZ? Można? Bo mój lekarz nie ma kontraktu z NFZ i wszystkie badania jakie robię, robię prywatnie. Można glukozę na NFZ?
Malutka466
Ja mam lekarza na NFZ i wszystko mam w ramach funduszu. Każde badanie krwi, moczu, prenatalne i połówkowe.
Chyba muszę czekać do jutra rana do obchodu, żeby dowiedzieć się co dalej ze mną. Ciekawe czy w soboty też są wypisy? Czy dopiero w poniedziałek? Sytuacja na sali trochę się zmieniła, zostały tylko 2 osoby. Jedna dziewczyna pojechała na planowa cesarke, druga zabrali na oddział porodowy i nie wiadomo, czy też nie trafi na cesarke.
A ja zaczynam się nudzić. Ten czas tutaj tak strasznie powoli leci.
A ja zaczynam się nudzić. Ten czas tutaj tak strasznie powoli leci.
reklama
Malutka466
kaylla, dasz radę! Każdy szpital ma swoje zasady trzymania ludzi na oddziałach, więc jutro rano pewnie Ci powiedzą co i jak. Dzielna jesteś bardzo :* :*