GosiaLew
Fanka BB :)
No tak tyle wynosi. zanim wstaniesz zanim dojedziesz to tak wyjdzie.Czyli nie musi być 12 godzin? Bo na niektórych stronach w necie jest takie info.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No tak tyle wynosi. zanim wstaniesz zanim dojedziesz to tak wyjdzie.Czyli nie musi być 12 godzin? Bo na niektórych stronach w necie jest takie info.
P
Maui, super że Ci się podobała gimnastyka. Ale powiedz mi, jak to z przebieraniem się wygląda? Tam na dużej sali? Muszę tę książkę upolować na czytnikMoże jakaś promocja będzie. Wypożyczyłabym, ale w mojej bibliotece jej nie ma
![]()
Też mnie zaskoczyły, jedna na razie i to przez cc. No ale zaczęły.Malutka466, już marcówki się rozpakowują?!Ale jaja. Ja za to czytam lutówki i tam znaczna część dziewczyn rozpakowała się w styczniu, właściwie nie wiem czy nie większość.
Nie wiem jak Wy, ale ja z tą moją marną szyjką zaczynam czuć delikatny niepokójPora ruszyć z wyprawką.
A, no tak. Przecież nie ma innych zajęć wtedy to sala wolna. A za książkę dziękuję okazało się, że znajoma ma1. gimnastyka jest w sali "na wprost', a przebieranie w sali przed - na lewo;
2. Książkę mam na czytniku- mogę Ci przegrać; będę w czwartek na gimnastyce i potem na tych relaksacyjnych- mogę zabrać mojego kINDLA![]()