reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2016

Ania_Beata no raczej nie. Bo kupując stanik do karmienia kupuje się o 5 cm mniejszy w obwodzie. Przy synu miałam to samo. Duzy rozmiar w ciąży po porodzie miałam 75D, potem wróciłam do 75C. Ja do karmienia będę kupowała właśnie 75D.

Kasik gdzieś te +8 u mnie musi isc, jak nie w brzuch to i w biust :D

Lepiej w biust niz np w uda :-D

reklama
Olenka_s ja nie jestem z Lublina ale studiowałm tam i juz mi teskno za wiekszym miastem:yes: planuje jeszcze tam wrocic na jakąś podyplomowke.
Jej nie myslalam że z tak lekko podwyzszonym cukrem skieruja mnie do szpitala, chyba wynudze sie za wszystkie czasy:frown:
Dzisiaj w ramach relaksu skorzystałam z promocji w ccc bo jakos tak zaczelam myslec że niedlugo oszaleje na punkcie dziecka i juz nic sobie nie kupie:-D

Ja do karmienia mam trzy zakupione (takie rozpinane) i jak narazie wyglądają na za duże, ale wiem ze mam spatrzone podejście bo jeszcze sie nie oswoiłam z widokiem moich piersi, zreszta mój A codziennie tez robi zdziwione wow na ich widok. Niech rosną :)
Co do FB to Majowe Mamy 2016 grupa zamknięta :)

Ania_Beata możesz podać namiary na priv to sobie obczaje :happy2:
Chociaż w tym necie znalesć jakieś bieżąc informacje na temat szpitali czy lekarzy - słabioo :oo:
Podejrzewam, że jakby Twój lekarz nie miał dyżuru to chętnie by przyjechał odebrać Tój poród, ale za odpowiednie $$$:-D

Malutka tak długo, ale nie było to jakieś uciążliwe - wręcz przeciwnie ;-) ;)
Jabyś zdecydowałą się na takie usg to teraz najlepsza pora, bo już ładnie dzidzie widać ( od 25tc podobno najlepiej ) i mega wrażenia i pamiątka :tak:

13x13 talie to też jeszcze mam, bo nie idzie mi w boki tylko w brzuchol do przodu :wink:

A ja wyjątkowo już z Młodym w domku zajadamy naleśniki:-p
Ha ha nie przyznam się jaką ilość już ich pochłonełam:szok::-D
Mój pociąg do słodkiego powrócił,
zaraz Was poprzeganiam z kilogramami:-D

reklama
Do góry