Witam piątkowo
13x13 no mam ostatnio jakiś spadek formy też mam. Mam problemy z zaśnięciem, dziś w nocy na szczęcie się raz obudziłam na siusiu, wstaję rano, odprowadzam młodego, wracam i znowu się kładę spać. I tak śpie prawie do 12. Dziś jeszcze nie piję kawy, bo ostatnio zgaga mnie męczy tak od popołudnia ( a piję z reguły po 12) żeby sprawdzić czy nie od tego też. A już jem po 5 posiłków dziennie bez podjadania raczej, małe porcje a tu dalej męczy. Co do remontu to my musimy, bo moje ściany wołają o odświeżenie a w przedpokoju nie mam szafy a Kubie i tak trzeba łózko kupić nowe więc od razu najlepiej z malowaniem i innymi rzeczami.
Ewa90 z bebiko dostajesz album i jakieś pudełeczko, bo dzisiaj przeglądałam, reszty nie pamiętam a nie pamiętam czy przy karcie rosnę z rosmana coś było na start.
Ja na pewno w szpitalu nie będę wypełniała żadnych ankiet, dla kilku próbek, książeczek, ewentualnie smoczka i butelki, bo do tej pory do mnie dzwonią. Generalnie nie musimy się zgadzać, szpital nie powinien prowadzić takiej polityki, ale podejrzewam, że te położne coś z tego mają. Ewa90 to może te nowe pampers premium mają wycięcie, bo się zmieniały teraz niedawno paczki, bo jedynki i dwójki też są mniejsze.
Sylwiaal ja przy synu używałam, dady, pampersów, próbowałam rossmanowskich i huggiesa. Te ostanie najgorsze, jeśli gdzieś są jeszcze na rynku to odradzam. Pampers i dada były ok, tylko używałam w zależności od serii, bo niestety uczulały moje dziecko, jak nie jedne, to drugie. Potem używałam pampers premium i te kupię chyba na początek do szpitala, bo mają taką fajną siateczkę, gdzie ta kupka przenika rzadka - przynajmniej miały kiedyś.
Plucik pachwiny i wiązadła w tym okresie to normalne właśnie niestety, mnie tak bolały przez weekend, chodzić nie mogłam, przeszło na razie.
Mam takiego lenia, że sama siebie besztam. Nie chce mi się nawet wyjść kupić stanik nowy, bo to trzeba się rozbierać w sklepie, mierzyć itd. No ale muszę, bo zaraz w żaden się nie zmieszczę.