reklama
30 lipca
To tak jak ja
Cześć, można dołączyć?
Jestem Agnieszka, 27 lat, okolice Warszawy. Termin porodu z pierwszego badania - 7 maja 2016 roku.
OM 30 lipca. To moja pierwsza ciąża
Hej no pewnie witamy i gratulujemy
Ps. MAm termin tez na 7 maja
Wioleta93
Fanka BB :)
Cześć, można dołączyć?
Jestem Agnieszka, 27 lat, okolice Warszawy. Termin porodu z pierwszego badania - 7 maja 2016 roku.
OM 30 lipca. To moja pierwsza ciąża
Witaj Agnieszka!
Tak jak Ty będę pierwszy raz mamą więc dobrze mieć kogoś takiego w grupie
No oby sie pokazała 5tydzien a ostatnia @ 4sierpbia
Olcia u mnie tak samo
Niesia, Wiola ja tez w pierwszej ciąży
Kto sie zgłasza na moderatora? fajnie jakby zrobic ta tabelke z terminami om i terminu porodu i inne takie. Wiadomo by było za kogo w danym dniu trzymac kciuki a niestety na tel nie widać suwakow
Kto sie zgłasza na moderatora? fajnie jakby zrobic ta tabelke z terminami om i terminu porodu i inne takie. Wiadomo by było za kogo w danym dniu trzymac kciuki a niestety na tel nie widać suwakow
Wioleta93
I nawet widzę, że daty ślubu mamy podobne bo my z mężem pobraliśmy się 13 września 2014Niesia, Wiola ja tez w pierwszej ciąży (
I nawet widzę, że daty ślubu mamy podobne bo my z mężem pobraliśmy się 13 września 2014
O hehe! To w niedziele rocznica tez mial byc u mnie 13.09 ale z salą nie udalo sie cos zalatwic i przesunelismy na 27.09
Wioleta93
No i na rocznicę zrobiliśmy sobie taką niespodziankęO hehe! To w niedziele rocznica tez mial byc u mnie 13.09 ale z salą nie udalo sie cos zalatwic i przesunelismy na 27.09
reklama