reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2016

reklama
Ja też jestem nastawiona na 90% na Lutycką, po pierwsze mam tam najbliżej a po drugie znam go najlepiej bo był to też "mój" szpital za czasów mieszkania w Poznaniu :-D
Na Lutyckiej przyjmuje moja pani doktor, poza tym mam najbliżej własnie i znam osobę z noworodkowego oddziału, więc jakoś tak mi z tym lepiej. No i w 9 tygodniu ciąży tam leżałam i opiekę sobie chwaliłam.

Super dziewczyny, że wizyty udane i wszystko ok:)

Ja dzis odebralam moje TSH i fakt ze inne laboratorium ale mialam 0,4 a po 2 tyg tetaz w innym mam 0,78 no i to laboratorium podaje inne normy bo od 0,27. Nie wiem czy wzroslo czy w innym tak wyszlo ale juz jest w normie nawet jakbym norme od 0,5 przyjela. Mofrologia ksiazkowa wiec jest ok. Chyba witamin jednak nie kupuje tylko zostane przy samych DHA.
A pisalyacie o kwasie doliowym, mi tez gin juz powiedzial zeby odstawic,wiec tylko koncze opakowanie. Zastanawia mnie tylko dlaczego w sit dla 2 i 3 trymestru jednak on jest.

Ja bym chyba zwariowala gdybym miała mieć na cały okres ciąży tylko 3 Usg ... Jestem w 12tyg i już miałam 3 bo wizytę mam co miesiąc... I odliczam tylko dni do kolejnej wizyty,kolejnego Usg żeby zobaczyć co się dzieje z malenstwem... Może jak już będę czuła codziennie ruchy to mi przejdzie to :) ... Bo będę miała tą świadomość,że bryka se,jest i wszystko gra :)

Mi od jakiegoś czasu robi się słabo jak stoję, czytałam że wy też tak macie :-( dzisiaj odebrałam wyniki i mam 4,02 czerwonych krwinek chyba to nie jest jakiś duży niedobór?

Ja moją córkę rodziłam na Polnej i teraz też chce tam rodzic i blisko od domu i pracuje kuzynka;)stąd mój wybór.
Termin mam na 8maja:)
Caly czas czekam na komplet wyników z b.prenatalnych powinny na dniach przyjść
Kolejne połówowe mam 22 grudnia.
Co do ciśnienia 99/66 na ost.wizycie ja zawsze miałam niskie kawy w ogóle nie pije ani przed ciążą tym bardziej już teraz nie a ból głowy to nie wiem co to jest raz w życiu bolała mnie głowa po wypadku.

Ktoś wspomniał o spotkaniu mamusiek z Poznania jak dla mnie fajny pomysł ja jestem za;)

Co do porodu w Poznaniu - ja wstępnie planuje w Św. Rodziny (dużo dziewczyn z pracy tam rodziło). Ale to jeszcze się okaże jak będzie bliżej porodu.

reklama
Do góry