reklama
bra nie stresuj się, bo mała wyczuje i będziesz miała nockę z głowy;P
lepiej daj cycka jutro podczas szczepienia a zobaczysz - mała raz krzyknie i wróci do cycka.U mnie ten sposób się super sprawdził i nie było rozdzierających płaczów.
lepiej daj cycka jutro podczas szczepienia a zobaczysz - mała raz krzyknie i wróci do cycka.U mnie ten sposób się super sprawdził i nie było rozdzierających płaczów.
basiekkk
Fanka BB :)
My też właśnie wróciliśmy ze szczepienia. Jestem bardzo szczęśliwa, ze zdecydowaliśmy się na skojarzoną szczepionkę. Nie przeżyłabym kolejnych trzech kłuć. Marti tak płakała a mi się serce krajało.
U nas skojarzona podobnie jak u Hope kosztuje 185 zeta, ale była promocja i zapłaciliśmy 165 zł. :-)
U nas skojarzona podobnie jak u Hope kosztuje 185 zeta, ale była promocja i zapłaciliśmy 165 zł. :-)
karolq8
Jaipur moja tez z cycem to sina az sie zrobila, cieszylam sie ze sie nie zadlawila a pozniej cyca nie chciala przez chwile. Nastepnym razem cyca dam zeby uspokoic
karolq8
Dokladnie kazdy musi znalesc swoj sposob na szczepienie
A ja mam pytanie do synkowych mamuś - jak dbacie o siusiaczki? Mi pediatra kazała po trochu odciągać żeby się dziurka powiększała i czyścić nalot. A wczoraj po kąpieli ładnie zeszło do połowy aż, bezboleśnie, a tam cała masa tego białego "serka". Nie wiem czy to mam czyścić czy zostawiać czy w ogóle odciągać tak mocno bo tu szkoły różne są... Nie chcę żeby mu się te brudki babrały tam.
reklama
Żelka
Kurcze, mi w szpitalu zabronili ... w książce też pisze żeby nie ruszać, pediatra ostatnio zaglądała to było czysto, spytam się dziś co i jak ta moja kobiecina mi powie. Póki co nic nie ruszam, normalnie przy kapieli myje siusiora tak z zewnątrz przy przewijaniu, jak nie bierzemy dupki pod kran, to przecieram chusteczkami, ale bez żadnego odciągania.
Podziel się: