reklama
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
tak samo jst z kichaniem , bo małe dzieci często kichaja i to nie jest żadne przeziębienie tylko tak już mają ;-)
marzena9
Fanka BB :)
Mi lekarz też powiedział, że normalne i prawidłowe. Ale alergii się boję bo serce by mi pękło jakbym miała kota z domu "wyrzucać" bo to też moje dziecko Ale alergia zdaje się potrzebuje czasu na rozwinięcie się więc tak na logikę to nie to ...
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
marzena też mam kota anawet na to nie wpadłam zeby o alergii pomysleć
jasne że to nie to.
kichanie jest całkiem naturalne.. nawet co 15 imnut.. tak jak robenie kupy
nooo bo kto by pomyslał że takie małe dziecko ma rozwolnienie(to tak dla porównania) hehe
jasne że to nie to.
kichanie jest całkiem naturalne.. nawet co 15 imnut.. tak jak robenie kupy
nooo bo kto by pomyslał że takie małe dziecko ma rozwolnienie(to tak dla porównania) hehe
Futrzaczku my po każdym karmieniu układamy Antka na innym boczku, ale położna nam poleciła więcej go kłaść na prawym, bo mu się główka nierówno układa.
Marzena u nas pierdziochy takie idą, no i też się mały pręży.
Lepi fajnie się pozbyć kikuta.
U nas kichanie najczęściej pojawia się po jedzeniu, nie wiem czy to mleko mu gdzieś zalega czy co, ale kichnie dwa razy i potem już nie kicha do następnego karmienia. Na buzi też mamy kilka krostek, ale to normalne - położna mówiła, że to hormony.
Marzena u nas pierdziochy takie idą, no i też się mały pręży.
Lepi fajnie się pozbyć kikuta.
U nas kichanie najczęściej pojawia się po jedzeniu, nie wiem czy to mleko mu gdzieś zalega czy co, ale kichnie dwa razy i potem już nie kicha do następnego karmienia. Na buzi też mamy kilka krostek, ale to normalne - położna mówiła, że to hormony.
reklama
Żelka
Fanka BB :)
też mamy nalot na języku ... a teściowe zawsze coś wymyślą ... pleśniawki bolą ... dziecko by płakało przy karmieniu i nie chciało ssać z reszta nie pojawiły by się chyba w takiej ilości ... przecież to normalne że jak się pije dużo mleka, które jest tłuściutkie to powstanie nalot ... a teściowej powiedz żeby wypiła szklanke mleka obejrzała język i jej powiedz "o ja ale mama ma pleśniawki"
Podziel się: