reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe maluszki, nasze wątpliwości i radości(pielęgnacja i higiena)

Widze ze nie tylko my sie zmgamy z szorstka,sucha i zaczerwieniona skora na policzkach.Nic nam nie pomaga,wyczytalam ze dermo kosmetyki powinny pomoc i wlasnie mam pytanie czy ktoras z Was uzywala kremow albo jakich innych kosmetykow z musteli?bo rozwazam zakup.

reklama
Ja obstawiam, że u nas przyczyną czerwonych polików był antybiotyk jednak. Od wczoraj już nie bierzemy i spokój jest. Gluten od wczoraj dajemy regularnie i tego zamierzam się trzymać. Jeszcze muszę tego indyka nieszczęsnego sprawdzić, jednak skłaniam się ku chorobie i lekom.
A myjemy się i smarujemy emolium całe ciałko, buzię też.

Dziewczyny mam pytanie, czy maluchy Wasze spia juz na poduszce??

Jakies 2 tyg temu dalam malej juz kolderke normalna i poduszeczke ( wczesniej byly kocyki i beciki na przescieradelko zeby bylo wygodniej) ... no nie wiem czy jej pasi ta poduszka..

maja moja nie śpi na poduszce tylko na takiej płaskiej jak kiedyś pokazywałam (prawie sama poszewka:-p )
a i ta starsza nie śpi na poduszkach.. ma cienką taka małą płaską ale też jakoś mało na niej śpi bo zawsze zawija ją ręką do góry

Kamcia moja nie jest taka calkiem plaska, ale tez nie jakas wielka :) srednia taka no.. :p dla dzeci w kazdym razie..
Pola tez zawija reka, pod spod czasem, teraz spi prawie w poprzek lozeczka i zsunela sie calkiem z tej poduszki.. wczesniej ja to wybudzalo i kwekala - musialam ja poprawiac. Chyba jej nie lubi jednak hm...

mam pytanko, bo my nadal bezzębni :) jako chyba nieliczni tutaj :) ale znowu się czegoś uczepiłam u Oska :) ;) jak wygląda,albo wyglądało górne dziąsełko u Waszych szkrabków ?:) bo teraz dopiero zauwazylam ze Osek ma na środku hmm taką jakby bruzdkę,linię,w każdym bądź razie nie takie gładkie, czy to normalne ? :)

reklama
Do góry