reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2015

Matik najlepszy czas na 3d czy 4d to tak do 20tyg a to dlatego że dzidziuś ma jeszcze sporo miejsca żeby fikać i swobodnie się poruszać w brzuszku i zdjęcia czy filmik z takim szalejącym bobasem są najbardziej spektakularne ;) później dzidziusiowi jest jyż ciasno i nie ma takiej swobody ruchu. Ja osobiście nie wybieram się na takie usg, nie jest mi do szczęścia potrzebne ;)

reklama
hej, ale duże te Wasze dzidzie :) u mnie w poniedziałek lekarz mówił, że ok. 5cm. To teraz się martwię, że może za mało. A termin 29.04 lub 03.05 więc też jedna ze starszych ciąż. Co o tym myślicie?

Ja wpadam po kilku dniach przerwy i juz sie poprawiam, czas nadrobic :-p

engacka jezeli jeszcze nas podczytujesz, to wiedz ze strasznie mi przykro :-( nie dosc ze musialas przejsc strate co jest juz bardzo trudne, to jeszcze w takich warunkach :-(

katagorka jak tam? leki pomogly?

Czarnulka szkoda ze krwiak nie chce zniknac, ale skoro maluszek ma sie dobrze, to bedzie ok!

Eweli85 ta strona z ubraniami co wrzucilas to fajna i wyglada na odpowiednia dla ciezarncyh bo wszystko taki luzne.

karenm,Didi widze ze pisalyscie o laktatorach. ja szybko wracam do pracy wiec planuje sciagac, ale troche sie boje ze kupie a potem sie okaze ze na przyklad nie mam mleka. co myslisz specjalistko?

Matik ja mialam USG 4d w 12t1d i kiepsko bylo widac, gin mowila ze nastepnym razem bedzie duzo lepszy obraz, a najlepiej kolo 20tyg tak jak kokardka napisala.

Gratuluje wszystkich udanych USG z ostatnich kilku dni!

Ja miałam poprzednio 3d w 22tc podobno maks do 24 tyg się robi bo potem nie widać już tak ładnie dzidzi. Mam zdjęcie buzi synka wypisz wymaluj cały on.chcialam wam pokazać ale nie mogę znaleźć.

Ostatnia edycja:
Susel możesz zawsze zamówić dopiero po porodzie.prz3sylka powinna być w ciągu 2-3 dni u Ciebie.wybrac wczesniej jaki model i powiedzieć mężowi by zamówił albo samej zamówić po wyjściu ze szpitala. Jeśli chodzi o te medele to one dość dobrze trzymaja wartość. Nowy swing kosztuje 450zl a użyje sprzeda się za 350 a można reż zrobić tak ze kupić wcześniej jak ktoś woli mieć gotowe wszystko i sprzedać jeśli się okaże że niepotrzebny praktycznie za cenę zakupu jako nowy nieużywany.
Ja poprzednim razem sprzesalam wszystkie i teraz kupie na pewno swing przed porodem bo wolę mieć wszystko gotowe a nie potem się martwic

reklama
Susel jak przygotowania do ślubu? Bo ty jakoś wkrótce bierzesz? Czy pomyliłam?
Katka tez jakoś w najbliższym terminie.
Susel ty się zajmujesz ta lista dziewczyn. Cześć dziewczyn tam nie ma cześć juz nas opuściła może trzeba byłoby jakoś ja zmodyfikować może jak będziemy znały płeć dopiszemy jeszcze to. Ktoś tu rzucił tez fajnym pomysłem dot listy wizyt tyle ze to juz sporo pracy. Szkoda ze każdy nie może edytować jednego posta wtedy sam dopisywalby się do takiej tabelki

Do góry