reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2015

Dziewczyny dajcie spokój to nie forum tak działa tylko człowiek sam sie boi bo to taki graniczny czas
Tak nie wiele nam brakuje zeby było bezpiecznie przynajmniej w 90% :)

Czy któraś z Was miała we wcześniejszych ciążach łuzeczko dostawke do swojego łóżka ze zdejmowana ścianka i możliwością przyczpienia , umocowania łóżeczka do naszego łóżka i wyglada jakby dzidzia spała z nami ??
Mi sie bardzo podoba ale nie wiem jak to w praktyce działa czy jest lepiej faktycznie , wygodniej?

Mi też się bardzo podoba, widziałam w VOX. I jeszcze są tam takie superowe niby hamaczki dla dziecka. Tylko łózko, to którego to wszystko pasuje jest za wielkie na naszą sypialnię szerokości 2,70m... Bo samo łóżko ma ze 2,40 długości i trzeba by nad nim fruwać :)

reklama
U mnie niby wszystko jest w porządku. Ale jakos nie potrafie sie cieszyc tak jak w pierwszej ciazy non stop mam obawy.. ale dzis o tym zapomne dzis zamówię sobie poduszke rogala i malego rogala do szpitala sese.. w sumie zawsze marzylam i tej poduszce wiec prezent sobie zrobię!

U mnie była regulacja 8 stopni wysokości i dało się dopasować do łóżka.ale krótko z tego korzystałam. Po pierwsze ona jest mała wiec tylko dla maluszka po drugie my z mężem dzielili smy się w nocy opieką. 2 noce ja spałam z małym w sypialni dwie on w salonie. Po 3 mies poszedł spać do swojego pokoiku

Moja corka nie śpi z nami. Zdazylo sie kilka razy ze spalysmy razem jak nie bylo tatusia. I razzdazylo sie w trojke jak mloda wlazla do nas do wyrka w nocy w sylwestra a mysmy sie nie zorientowali :p A tak to nawet jak chora jest albo sie obudzi ze strasznym placzem to polezy z nami, pokreci sie i za chwile chce do swojego luzeczka. ale jak byla malutka to tez zawsse po karmieniu itd donswojego luzka ladowala, ja sie balam strasznie ze zasne i ja zgniotę.

reklama
Do góry