reklama
No właśnie jest zmiana. A dziewczyny jak jestem zatrudniona od 21sierpnia na umowę na czas nieokreślony to będzie mi się chyba nalezalo chorobowe na zwolnieniu z ZUS i macierzyński? Czytalam że pracownik musi przepracować 30dn by uzyskać prawo do tego. Czy wiecie coś o tym?
karenm
Fanka BB :)
7 produktow:1.mleczko neocate (nutramigen bebilon pepti czyli też dla alergików nie toleruje - przeprawę mieliśmy z tym neocate bo to bez refundacji 150 zł puszka a refundacji nie chcą dawać co przy głównym składniki diety synka i ok 12 puszek wypitych miesięcznie dawałoby ogromne koszty).2.ziemniak.3 burak. 4 ryż. 5 kukurydza 6 indyk 7 brokuły. Wcześniej wyglądał tragicznie żywe rany brak skóry na buzi całe nogi w ranach które go swedzily. Od kwietnia je neocate i wygląda jak dla nas super. Alergie ma wykryta od 2mz widziało go wielu specjalistów leczony był sterydami od początku ostra dieta leki.wiec nie ma tu mowy o zaniedbaniu z naszej strony
Lukrecja_85
Karenm o rany!!!!!
A co do macierzyńskiego i chorobiwego to w lipcu kumpela założyła firme a we wrzesniu poszla na zwolnienie i juz dostala 6400zl chorobowego. .
A co do macierzyńskiego i chorobiwego to w lipcu kumpela założyła firme a we wrzesniu poszla na zwolnienie i juz dostala 6400zl chorobowego. .
katagorka20
A jak to jest z macierzyńskim umowa o pracę kończy mi się 20.20.2015
Karen to pewnie jesteś silna kobieta, takie sytuacje zawsze sprawiają że stajemy się dzielniejsi...Jakie dziś macie plany na sobotę dziewczyny? Ja boję się porodu może dlatego że to mój pierwszy poród i nie wiem co mnie czeka)
reklama
Karenm ja pierdziu!! Takie malenstwo a tyle przezyc musialo... dobrze ze jest juz lepiej i wiesz co mu podawac. Podziwiam Cię! !
Ewelina ja pierwszwgo porodu tez sie balam ale mile sie zaskoczylam bo nie bylo tak źle jak sobie wyobrazalam mam nadzieje że kolejny porod bedzie taki sam
Co do samopoczucia to dzisiaj czuje sie super ale poki co leżę jeszcze w wyrku peanie jak wstane to zaczna sie mdlosci
Ewelina ja pierwszwgo porodu tez sie balam ale mile sie zaskoczylam bo nie bylo tak źle jak sobie wyobrazalam mam nadzieje że kolejny porod bedzie taki sam
Co do samopoczucia to dzisiaj czuje sie super ale poki co leżę jeszcze w wyrku peanie jak wstane to zaczna sie mdlosci