reklama
katagorka20
Fanka BB :)
A dziś przed chwilą dzwoniła koleżanka i jest w ciąży na maj ;-)ale co lepsze na pierwszej wizycie było ze jeden płód a wczoraj była drugi raz 10 tydz i okazuje się ze bliźniaki jest w szoku ! To możliwe?
Ja tak bleczalam monej lekarce ze chce urodzic ze mnie dzien przed terminem przyjela do szpitala. Zrobili mi probe z oxy a ze oprocz skurczy nic się nie dzialo to zalozyli mi balonik i na nastepny dzien urodzilam. Gdyby nie wywolanie to tez bym przenosiła bo.lekarka sama sie smiala ze mam szyjke z kamienia
karenm
Katagorka u mnie tak było trafiłam z krwawieniem do szpitala na początku 7 tyg był jeden zarodek mały bez serca Szykowali mnie na najgorsze. Po kilku dniach przy wypisie były 2 bable z serduszkami.smiejemy się z mężem ze to dar od Boga bo tak strasznie płakałam by nie stracić dzidzi ze dostałam od razu 2
katagorka20
Katagorka u mnie tak było trafiłam z krwawieniem do szpitala na początku 7 tyg był jeden zarodek mały bez serca Szykowali mnie na najgorsze. Po kilku dniach przy wypisie były 2 bable z serduszkami.smiejemy się z mężem ze to dar od Boga bo tak strasznie płakałam by nie stracić dzidzi ze dostałam od razu 2
To wszystko możliwe..
katagorka20
Ja też dwa tyg przed terminem planowana cc
reklama