reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2015

Z cyklu szalone sny. Śniło mi się ze jechałam na szkolenie g pociąg juz podjechał i przypomniałam sobie ze bilet ma M.wiec krzyczę do niego a on wskakuje do mnie do pociągu, pociąg rusza a Martynka zostaje sama na peronie. Krzyczymy stop, ale nas nie słychać, odjeżdżamy. M.wysiada na kolejnej stacji chcąc złapać pociąg powrotny. Ja próbuje do niego dzwonić a okazuje się ze mam jego telefon. Wreszcie zła i przerażona zdaje sobie sprawę z tego ze jestem na l 4 i na żadne szkolenie jechać nie musze ;-)

reklama
Mitaginka toż to horror.chyba bym padła po takim śnie. Ja to mam leki jak stoję z małym na rękach na peronie ze pociąg coś mu zrobi.ma zakaz jazdy pociągiem do 18 rz

Katka trzymam kciuki.
My dzisiaj w domu siedzimy bo mloda wczoraj miala 38,2 . Dzis ma ju tylkonstan podgoraczkowy. No zobaczymy czy cos sie z tego wykluje... Ja pije syropek z miodu, cebuli czosnku i cytryny. Zeby sie nie zarazić.

Witajcie dziewczyny :-) Katka trzymam kciuki &&&&&&Widze temat enow i seksu :-D co do snow to naszczescie te erotyczne mnie nie dopadaja a jedynie jakies tam przecietne, na ktore nie zwracam uwagi lub niezapamietuje.Co do seksu to ja moge sie kochac z moim chlopem, wiec poki obydwoje mamy ochote to czynimy tą powinnosc :p :-D co do samopoczucia, sennosci i nudnosci to jest coraz lepiej a boli w podbrzuszu ciagnacych ani innych nie mam wiec chyba dobrze nie? A moze maja jeszcze sie pojawiac? Wogole zauwazylam ze jazda na rowerze dobrze na mnie dziala, chce jeszcze sie wybrac na basen ale nie wiem za bardzo jak dlugo mniej wiecej mozna przebywac w wodzie? To co mnie meczy i denerwuje to, to ze caly miesiwc musze czekac do nastepnej wizyty u gina, takie zycie w niepewnosci przez caly miesiac doprowadzi mnie chyba do szalu a najgorsze jest to ze tak bedzie co miesiac az do maja ;-) Zycze Wam fajnego dnia :-*

asiaf zdrówka dla Was!!

ewelinax5 o 5 wstajesz :szok: toż to dl amnie środek nocy jeszcze!

vivid istny horror! Pewnie yłabym rano zdołowana po takim śnie.

No i mamy piątek :)

Co do snow mam ostatnio takie ze ktoś mnie śledzi lub chce mi coś zrobić.. pozatym mloda wymiotuje kurcze boje sie aby sie nie zarazić bo podobno to grozne na początku

Dzień dobry dziewczyny.
Przychodzę z czerwcówek ;-)
Taka to ciąża, że przedwczoraj lekarz nie widział na usg nic poza nagromadzonym płynem w macicy, 8 testów wykluczyło, jedna beta robiona po dniu spodziewanej @ wyszła wykluczająca. Objawy miałam ale wyrzucałam sobie, że się nakręcam.
I tak oto beta z wczoraj dała wynik 109, dzisiaj czekam na drugi wynik. Dziewiąty test ciążowy dzisiaj pokazał ledwo ledwo drugą kreskę. Termin wyliczony z inernetu to 23-24maja.
Witam Was ;-)

Mi lekarz mówił żeby uciekać od chorych. Podobno teraz na patologię ciąży trafia kilka ciężarówek dziennie (srednio dwie na jego dyżurze) i to właśnie z grypą żołądkową. Jakaś plaga teraz.

Lukrecja witaj :)

reklama
Do góry