Z cyklu szalone sny. Śniło mi się ze jechałam na szkolenie g pociąg juz podjechał i przypomniałam sobie ze bilet ma M.wiec krzyczę do niego a on wskakuje do mnie do pociągu, pociąg rusza a Martynka zostaje sama na peronie. Krzyczymy stop, ale nas nie słychać, odjeżdżamy. M.wysiada na kolejnej stacji chcąc złapać pociąg powrotny. Ja próbuje do niego dzwonić a okazuje się ze mam jego telefon. Wreszcie zła i przerażona zdaje sobie sprawę z tego ze jestem na l 4 i na żadne szkolenie jechać nie musze ;-)
reklama
KA_tka
Fanka BB :)
My już po wizycie, wszystko dużo szybciej poszło. Wieści w odpowiednim wątku. Uciekam teraz do pracy.
Całusy dziewczyny :*
Całusy dziewczyny :*
Monika27zde
Witajcie dziewczyny :-) Katka trzymam kciuki &&&&&&Widze temat enow i seksu co do snow to naszczescie te erotyczne mnie nie dopadaja a jedynie jakies tam przecietne, na ktore nie zwracam uwagi lub niezapamietuje.Co do seksu to ja moge sie kochac z moim chlopem, wiec poki obydwoje mamy ochote to czynimy tą powinnosc co do samopoczucia, sennosci i nudnosci to jest coraz lepiej a boli w podbrzuszu ciagnacych ani innych nie mam wiec chyba dobrze nie? A moze maja jeszcze sie pojawiac? Wogole zauwazylam ze jazda na rowerze dobrze na mnie dziala, chce jeszcze sie wybrac na basen ale nie wiem za bardzo jak dlugo mniej wiecej mozna przebywac w wodzie? To co mnie meczy i denerwuje to, to ze caly miesiwc musze czekac do nastepnej wizyty u gina, takie zycie w niepewnosci przez caly miesiac doprowadzi mnie chyba do szalu a najgorsze jest to ze tak bedzie co miesiac az do maja ;-) Zycze Wam fajnego dnia :-*
E
Eweli85
Gość
asiaf zdrówka dla Was!!
ewelinax5 o 5 wstajesz toż to dl amnie środek nocy jeszcze!
vivid istny horror! Pewnie yłabym rano zdołowana po takim śnie.
No i mamy piątek
ewelinax5 o 5 wstajesz toż to dl amnie środek nocy jeszcze!
vivid istny horror! Pewnie yłabym rano zdołowana po takim śnie.
No i mamy piątek
Lukrecja_85
Dzień dobry dziewczyny.
Przychodzę z czerwcówek ;-)
Taka to ciąża, że przedwczoraj lekarz nie widział na usg nic poza nagromadzonym płynem w macicy, 8 testów wykluczyło, jedna beta robiona po dniu spodziewanej @ wyszła wykluczająca. Objawy miałam ale wyrzucałam sobie, że się nakręcam.
I tak oto beta z wczoraj dała wynik 109, dzisiaj czekam na drugi wynik. Dziewiąty test ciążowy dzisiaj pokazał ledwo ledwo drugą kreskę. Termin wyliczony z inernetu to 23-24maja.
Witam Was ;-)
Przychodzę z czerwcówek ;-)
Taka to ciąża, że przedwczoraj lekarz nie widział na usg nic poza nagromadzonym płynem w macicy, 8 testów wykluczyło, jedna beta robiona po dniu spodziewanej @ wyszła wykluczająca. Objawy miałam ale wyrzucałam sobie, że się nakręcam.
I tak oto beta z wczoraj dała wynik 109, dzisiaj czekam na drugi wynik. Dziewiąty test ciążowy dzisiaj pokazał ledwo ledwo drugą kreskę. Termin wyliczony z inernetu to 23-24maja.
Witam Was ;-)
reklama