reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2015

Matik tez o tej cytrynie slyszalam, tak jak dziewczyny mowia. moze Ci pomoze.

ewelina luteina, duphaston itp to leki z progesteronem pomagajace podtrzymac ciaze. jak wszystko jest ok to nie ma potrzeby brac. czesto sa zapistwane po wczesniejszych poronieniach. ciesz sie ze nie musisz brac ;-)

reklama
Mi bylo trochę lepiej, zrobilam na obiad chinszczyzne, wciagnelam z apatytem a przed chwila wszystko poszlo w kibel... teraz znowu jestem glodna :p

KA_tka jeszcze 4 dni musze sie meczyc z luteina podjezykowo bo biorę globulki na infekcje a tego wieczorem nie mozna łączyć.

A ja wam powiem że po tym moim duphastonie strasznie mi się spać chce wcześniej też mi się chciało a teraz to już masakra jest :no: Ale co najważniejsze już nie widzę krwi ani samej ani w domieszce ze śluzem wiec jestem dobrej myśli i mam nadzieje że jak pójdę 9 na wizytę to usłyszę że już wszystko jest ok i nie będę musiała brać duphastonu ani tego acardu bo niby można go przyjmować do 6 miesiąca ale opinie są podzielone jak czytałam na necie .

A my właśnie prubujemy wyjechac z miasta czyli stoimy w korku :(
Mamy na grzyby jechac na dwa dni. Juz mam zakupione tysiac jeden przekasek bo odkrylam ze jak jem malutko co godzinke dwie to mi najlepiej nie mdli i głodu nie czuje.

Nie musze ale za to już tabletki na ciśnienie łykać musze, choć chyba działanie korzystne mają bo lepiej się czuje i wreszcie spać mi się chce :))

reklama
Do góry