reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2015

Lisica. JA tez dołączyłąm dziś nieśmiało :) testy wychodzą mi pozytywnie i czekam na wizytę u gina w piątek i mam nadzieje, że potwierdzi, że to nie będzie za szybko ) Powodzenia- trzymam kciuki :)

reklama
Hej Mamusie :)

Ja dopiero tak późno bo przez cały dzień nie miałam prądu. Wymieniali słup koło domu i najpierw nie miało być prądu do 15, potem do 18 aż włączyli o 20... a już myślałam że będę siedzieć przy świeczkach wieczorem :p
Dzisiaj z rana miałam apetyt i nagotowałam cały gar. Pyszny mi wyszedł na zakwasie i białej kiełbasce :) Zaraz lecę sobie odgrzać porcyjkę :)

Lisica i inne nowe Mamuśki witam i gratuluję :) Ja już nie ogarniam tych Wszystkich mamusiek na naszym forum :p
Enganca w sumie to nie wiem co bym na Twoim miejscu zroniła, ale zapewne nawet bym się zapożyczyła by się upewnić czy wszystko jest ok. A nie możesz prywatnie do jakiegoś anglika się wybrać? Może taniej będzie :)
Ja też mam takie wahania. Dzisiaj śmiałam się i jednocześnie płakałam a nawet nie pamiętam o co :) I jeszcze do tego często się zawieszam tak jakbym spała z otwartymi oczami. Najgorsze jest to że nawet jak jadę autem to co takiego mi się przydarza ale mimo zawieszki mimowolnie hamuję, czy też skręcam tak jak powinnam.
Czarnulka fotelik extra :D I taki unisex :D
Marta jak po wizycie??
Kropeczka współczuję bólu!! Mi ostatnio odłamała się plomba i boję się że zacznie mnie boleć ząb i też nadejdzie to co nieuniknione czyli wizyta u dentysty sadysty :(
Lisica z Oliwią miałam termin na 10 lutego i też w dniu terminu urodziłam :) Tobie też tego życzę by mężuś miał prezent no i pępkowe za jednym zamachem z imprezą urodzinową :p

Witam z rana chcialam wam napisac co zauwazylam co prawda zawsze przed okresem mam wieksze piersi ale dzis juz wylewaja sie ze stanika sesese... takze na plus
A dzis wstalam i mnie raz zmulilo jestem ciekawe kiedy zacznę rzygac bo cos mi sie zdaje ze tak bedzie dzis 3 tyd.4dzien
Pozatym wczoraj zdawalam teorie na prawko i zdalam

A co tam u Was z rana?
Ja zbieram mloda i niestety praca wzywa

No i mnie dopadly mdlosci...jak widze kielbase odrazu sprint do kibelka...ale na ta zupke na zakwasie to sie uslinilam :tak:

Witajcie:)
Widzę dużo "nowych znajomuch twarzy" :D Bardzo się z tego cieszę !!!!
Po wczorajszej wizycie same pozytywne wieści! Serduszko pięknie biło , zarodek i wszystkie elementy okołozarodkowe pięknbie wykształcone , także jestem pełna wiary,że będzie dobrze! Oczywiście zryczałam się jak bóbr. Już miałam łzy w oczach na wejściu do gabinetu. Doktorek mniej więcej mkojarzył moją historię więc bez zbędnych rozgadywań kazał szybko na usg się szykować i jak zwykle na początku z miną nie pewną przyglądał się , nagle szeroko się uśmiechnął i powiedział że jest pięknie. Wtedy to już wybuchłam płaczem (oczywiście były to łzy szczęścia!), poczekał aż się ogarnę i na zbliżeniu mi wszystko pokazał. Zapisał stertę badań i mam sę zgłosić za 3 tygodnie. Muszę dziś zadzwonić się umówić bo w tym szoku to nawet nie zapisałam się na miejscu :D Z tego wszystkiego zapomniałąm jaką mam grupę krwi, ale doktor tylko śmiałą się i powiedział że jak ochłonę to na kolejnej wizycie mu podam.
Ogólnie to patrząc na mojego gin , który raczej z tych mało wygadanych , ale dobrych lekarzy wczoraj weidząc moją histerię spiusał się na medal.
Życzę miłego dnia dziewczyny!!!

Jak to się stało, że nie widziałam tego wątku;-)

Także witam!!
Test zrobiony 28.08 bladzioch 30.08 już 2 kreseczki:tak:
Wstępnie termin wg @ to 9 maj 2015 r.:-)

Wczoraj byłam u gina ale na podglądani umówiłam się za 2 tyg., póki co mam dużo badań do zrobienia.

Część dziewczyn już znam z wątku starań od jesieni 2013 i wiosna/lato 2014 :tak: Witajcie Kochane i cieszę się, ze jesteśmy tu razem:-):-)

Troszkę o mnie.. mam 32 lata, córkę 5,8 miesięcy, która już się nie może doczekać rodzeństwa:-)

Niesmiala, Lisica, Kasia - witam was dziewczyny serdecznie i bardzo gratuluję :* :)

Martaha - bardzo się cieszę, że po wizycie jest ok!! Super ;)

Czarnulka - fajny fotelik :)

Kropeczka - współczuję ropnia... Brrr :-(

Didi - gratki zdanej teorii :)

Ja z Nikolą termin miałam na 11.11, a córa urodziła się 1.11 :p

Eh u mnie wymiotów i osłabienia ciąg dalszy. P. Teściowa odprowadza małą do przedszkola bo mi na to sił brak. Czuję się jakby walec drogowy mmie rozjechał :(
Wczoraj ciasta wybrałam, nawet nie było tak źle :)

Pojutrze mam wizytę i już dni odliczam ;)
Za wszystkie dziś wizytujące mocno kciuki zaciskam!!

Miluśkiego!!

Hej, witam się z moim odruchem wymiotnym.
Chyba stres się daje we znaki, bo mój żołądek skacze od 30 minut. Przeszkadza mi nawet zapach mojego podkładu co to sobie nałożyłam żeby ukryć moje podkrążone oczy i mysi koloryt twarzy. :(
Od rana waham się... Biec do łazienki czy jeszcze wytrzymam....wytrzymuje, ale ciekawe jak długo..

Za 2h wizyta- 3 majcie kciuki ;)

reklama
Do góry