etsa
Fanka BB :)
Wcale nie chodziło mi o rozbieranie tylko o przybieranie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
em-es-zet kaszka na pewno nie zaszkodzi a pomoże dziecku trochę przybrać a z wprowadzaniem nowych pokarmów to różnie piszą. Ostatnio gdzieś przeczytałam, że ilości ekspozycyjne glutenu u dzieci na piersi to trzeba wprowadzać od 4 m bo podobno jest lepiej tolerowany podczas wprowadzania z mlekiem matki i że kobiety zazwyczaj karmią do pół roku to trzeba wcześniej zacząć. Mi się wydaje, że do 6 miesiąca samo mleko wystarcza ale wprowadzać jak ktoś chce to maluszkom nie zaszkodzi
Dziewczyny kiedy dziecko powinno zauważyć że ma stopy? Kiedy zaczyna je wkładać do buzi lub sie nimi interesować? Bo albo moja jeszcze ich nie zauważyła, albo ją poprostu nie interesują