reklama
A mój synek właśnie obrócił się po raz pierwszy sam na brzuszek :-) mocno się zdziwił przy tym
Super!
A my już mamy prawdopodobnie alergię na gluten :-( sama jeszcze dokładnie nie jestem pewna, ale jak wyjdziemy na prostą to zjem coś z glutenem i się przekonamy. Czy Wasze dzieci robią czasem zielone kupki ? może ja za dużą uwagę do nich przywiązuję i nie zawsze ma ona związek z alergią ? można sfiksować :-(
asiaf, Twój syn zaczął nagle więcej jeść czy masz mniej mleka teraz ? mój od początku je tak samo chyba i trochę mnie to właśnie dziwi.
Czy lecą Wam włosy ? bo mnie zaczęły garściami i chyba zaraz będę łysa :-(
asiaf, Twój syn zaczął nagle więcej jeść czy masz mniej mleka teraz ? mój od początku je tak samo chyba i trochę mnie to właśnie dziwi.
A my już mamy prawdopodobnie alergię na gluten :-( sama jeszcze dokładnie nie jestem pewna, ale jak wyjdziemy na prostą to zjem coś z glutenem i się przekonamy. Czy Wasze dzieci robią czasem zielone kupki ? może ja za dużą uwagę do nich przywiązuję i nie zawsze ma ona związek z alergią ? można sfiksować :-(
Niestety zawsze mi wypadały bardzo włosy wiec nie widzę wielkiej różnicy; ) całe szczęście mam gęste i długie do pasa wiec poza koniecznością odkurzania mieszkania co dwa dni nie doskwiera mi to.
Co do zielonych kupek to mojej tez się zdarzają. Moja mama mówi ze może się tak dziać w związku z przegrzaniem, zwłaszcza teraz w upały, ale czy tak rzeczywiście jest. .. nie wiem. Jakoś staram się nie panikować i póki mala jest radosna i normalnie się rozwija, ja też odpuszczam moje obawy.
Maju, tyle, że mój ma zielone od początku właściwie. Raz mniej raz bardziej i rzadko zdarzają się innego koloru. Do tego są mocno wodniste i ze śluzem. Zaczęłam stosować diety kiedy pojawiła się również krew, a to już chyba znak, że jest alergia. No i buzie miał w takiej kaszce, a teraz jest już w porządku, chyba, że zjem coś niedobrego. Poza tym nic mu więcej nie dolega. Dlatego zastanawiam się nad tym co go uczula, bo jestem już na diecie bezmlecznej, bezjajecznej i bezglutenowej :-( właśnie zrobiłam sobie ciasto na mące ryżowej i chyba ze szczęścia zjem całą brytfankę na raz
Włosy od jakiegoś czasu przed ciążą również leciały mi bardzo, dlatego boję się co to teraz będzie. Wcześniej miałam już mocno przerzedzone włosy, w ciąży się poprawiło, a teraz znowu dupa, lecą wszystkie te, które nie wypadły przez 9 miesięcy.
Włosy od jakiegoś czasu przed ciążą również leciały mi bardzo, dlatego boję się co to teraz będzie. Wcześniej miałam już mocno przerzedzone włosy, w ciąży się poprawiło, a teraz znowu dupa, lecą wszystkie te, które nie wypadły przez 9 miesięcy.
Maja86 moja śpi tylko w czasie skoków bo wtedy ma największe problemy z zaśnięciem, ręce jej bardzo przeszkadzają. Jak nie ma skoku to śpi gdzie popadnie i nie ma najmniejszego problemu z zaśnięciem. Teraz ma skok numer 4 i od piątku jest nie do zniesienia Zastanawiam się czy tylko ten tydzień bedzie taki ciężki czy kolejne cztery rownież bo wydaje mi się że ten czwarty zaczęła wczesniej niż powinna czyli ostatni tydzień lipca. 23 sierpnia mamy chrzest i wole nie myśleć co się bedzie działo jak jej to nie przejdzie Jutro pójdę z nią do kościoła żeby się oswoiła może będzie miała mniejszy szok.
Załączniki
asiaf
Fanka BB :)
Moj miał skok w ilości zadanego mleka. Były ze 3 dni co walczylam o mleko bo nagle z 80 ml zaczął zjadać 120 ml bez problemu. Po tych trzech dniach cycki się w miarę dostosowlay poza wieczorami. Ale on sie niecierpliwi strasznie jak nie leci i nie podoi dłużej żeby zmusić cyca do produkcji tylko odrazu awantura.
Córka miała tak ze nawet nie zauważyłam kiedy jadła więcej ale ona lubiala wisieć na cycku dlugooo.
Córka miała tak ze nawet nie zauważyłam kiedy jadła więcej ale ona lubiala wisieć na cycku dlugooo.
reklama
asiaf
Fanka BB :)
No właśnie czyli dość długo tylko w malej ilości gluten.