reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2015

eM eS Zet szalejesz ;) w Twoim przypadku rzeczywiście można mówić o dojeniu skoro wyciągasz takie ilości. Jakiego laktatora używasz? Jak ja w nawale odciagalam to schodzili mleko maksymalnie z 3/4 piersi.

reklama
Ja też mam ten z canpola ale nigdy nawet nie byłam blisko ściągnięcia takiej ilości ;) co prawda od kilku tygodni nie ściągałam ale wcześniej to maksymalnie 180

Dziewczyny, powiedzcie jakie pamiątki zbieracie dla Waszych szkrabow. Wiadomo ze standardowo muszą się znaleźć test ciążowy, zdjęcia usg, kikut pępowiny, opaska z imieniem. Ja w ciąży robiłam tez sama album/pamiętnik który chce dać małej na 18tke. Teraz z braku czasu tylko wypelniam album gotowy typu pierwszy roczek.
Szukam pomysłów na bardzo osobiste pamiątki, szczególnie takie które schowam i dam córce gdy będzie juz dorosła. Myślę o napisaniu jej listu który otworzy np gdy sama będzie w ciąży. Może namowie tez kogoś z rodziny na tego typu listy z okazji innych wydarzeń.
Co myślicie?

Super pomysł... Ja w ciąży pisalam bloga-mysle wydrukować to i dorzucic do pamiatek. Do pudełka procz tego co wymienila Maja86 wrzucę pro pewno jeszcze pierwszą grzechotkę, najmniejsze ubranko w którym jechal do domu ze szpitala, potem pierwszy ząbek

my dziś byliśmy na szczepieniu, i to że mój to klusek to ok. waży 6 kg. ale wyszło ze wzrostu ma 67 cm dawno powinien mi wyrosnąc z gondolki a on nadal w niej jeżdzi, a na siatce centylowej wychodzi sporo powyzej 97 centyla. jak myślicie mogła sie walnąc? on nie wygląda na długiego. Dodam że starszy syn w wieku 7 miesiecy miał 65 ;/ mimo ze urodził sie dłuższy o 4 centymetry. ona miała taki dwustronny centymetr i moze nie na tą strone spojrzała? jak myślicie.

reklama
my dziś byliśmy na szczepieniu, i to że mój to klusek to ok. waży 6 kg. ale wyszło ze wzrostu ma 67 cm dawno powinien mi wyrosnąc z gondolki a on nadal w niej jeżdzi, a na siatce centylowej wychodzi sporo powyzej 97 centyla. jak myślicie mogła sie walnąc? on nie wygląda na długiego. Dodam że starszy syn w wieku 7 miesiecy miał 65 ;/ mimo ze urodził sie dłuższy o 4 centymetry. ona miała taki dwustronny centymetr i moze nie na tą strone spojrzała? jak myślicie.

Zmierz go sama jeśli tylko masz metr krawiecki- to proste. Od czubka glowy po pięte

Do góry