reklama
eM-eS-Zet
Fanka BB :)
eM eS Zet szalejesz w Twoim przypadku rzeczywiście można mówić o dojeniu skoro wyciągasz takie ilości. Jakiego laktatora używasz? Jak ja w nawale odciagalam to schodzili mleko maksymalnie z 3/4 piersi.
;-)
Laktator z firmy Canpol
eM-eS-Zet
Ja się pochwalę moim rekordem odnośnie ilości ściagnietego mleka jednorazowo... Wlasnie "upuścilam" z obu piersi 270 ml.../ dobowo wyszlo 830 ml/ jeee...jeee...jeee...
Nieźle :-) tylko jak sobie rozkręcisz laktacjE to na maksa ;-)
Dziewczyny, powiedzcie jakie pamiątki zbieracie dla Waszych szkrabow. Wiadomo ze standardowo muszą się znaleźć test ciążowy, zdjęcia usg, kikut pępowiny, opaska z imieniem. Ja w ciąży robiłam tez sama album/pamiętnik który chce dać małej na 18tke. Teraz z braku czasu tylko wypelniam album gotowy typu pierwszy roczek.
Szukam pomysłów na bardzo osobiste pamiątki, szczególnie takie które schowam i dam córce gdy będzie juz dorosła. Myślę o napisaniu jej listu który otworzy np gdy sama będzie w ciąży. Może namowie tez kogoś z rodziny na tego typu listy z okazji innych wydarzeń.
Co myślicie?
Szukam pomysłów na bardzo osobiste pamiątki, szczególnie takie które schowam i dam córce gdy będzie juz dorosła. Myślę o napisaniu jej listu który otworzy np gdy sama będzie w ciąży. Może namowie tez kogoś z rodziny na tego typu listy z okazji innych wydarzeń.
Co myślicie?
eM-eS-Zet
Super pomysł... Ja w ciąży pisalam bloga-mysle wydrukować to i dorzucic do pamiatek. Do pudełka procz tego co wymienila Maja86 wrzucę pro pewno jeszcze pierwszą grzechotkę, najmniejsze ubranko w którym jechal do domu ze szpitala, potem pierwszy ząbek
amazonka22
my dziś byliśmy na szczepieniu, i to że mój to klusek to ok. waży 6 kg. ale wyszło ze wzrostu ma 67 cm dawno powinien mi wyrosnąc z gondolki a on nadal w niej jeżdzi, a na siatce centylowej wychodzi sporo powyzej 97 centyla. jak myślicie mogła sie walnąc? on nie wygląda na długiego. Dodam że starszy syn w wieku 7 miesiecy miał 65 ;/ mimo ze urodził sie dłuższy o 4 centymetry. ona miała taki dwustronny centymetr i moze nie na tą strone spojrzała? jak myślicie.
reklama
eM-eS-Zet
my dziś byliśmy na szczepieniu, i to że mój to klusek to ok. waży 6 kg. ale wyszło ze wzrostu ma 67 cm dawno powinien mi wyrosnąc z gondolki a on nadal w niej jeżdzi, a na siatce centylowej wychodzi sporo powyzej 97 centyla. jak myślicie mogła sie walnąc? on nie wygląda na długiego. Dodam że starszy syn w wieku 7 miesiecy miał 65 ;/ mimo ze urodził sie dłuższy o 4 centymetry. ona miała taki dwustronny centymetr i moze nie na tą strone spojrzała? jak myślicie.
Zmierz go sama jeśli tylko masz metr krawiecki- to proste. Od czubka glowy po pięte