reklama
eM-eS-Zet
Fanka BB :)
A ja jestem na szczęście czyściutka,,, ;-)
etsa
U mnie wynik negatywny. Już usłyszałam, że brzuch mi opadł, chociaż ja nie czuję żadnej różnicy
smerfetka161
Zaangażowana w BB
Migotka. Mam termin równo na za dwa tygodnie a brzuch mam wysoko tak jak przez całą ciążę. Innych oznak zbliżającego się porodu też nie mam
Znowu mi ucielo posta...w każdym razie ja właśnie nie pamiętam jak było z tym brzuchem w pierwszej ciąży. ..a oznak porodu nie miałam żadnych dopiero odpadniecie czopa ruszyło wszystko....ale tamta ciąża była zupełnie inna☺w każdym razie nie znamy dnia ani godziny jak się zacznie
etsa
Sama nic nie zauważyłam, nie czuje też żeby mi się lepiej oddychało. Jedna znajoma mi tylko powiedziała, ze opadł mi brzuch. Innych oznak też nie widzę. Chciałabym conajmniej jeszcze tydzień wytrzymać, bo mój gin jest od wczoraj do piątku na urlopie. Nie ukrywam, że wolałabym, żeby był na miejscu, a nawet na dyżurze jak się zacznie. Zaczynam się denerwować...Etsa ale widzisz to opadniecie brzucha u siebie ?
Smerfetka to Ty juz jesteś w terminie w sumie
amazonka22
Beata z grzecznych Kacprów znam tylko swojego. Jest najgrzeczniejszy w klasie, ma swoje humorki, ale wszytsko u niego wypracowywuje się rozmową. Zadko się zdarzają np kary za coś Także nie jest tak źle z nimi . Łóżeczko śliczne.
Katagorka Gratuluje Cieszymy sie bardzo, że wszystko jest dobrze
i ma pierwszym razem odchodził czop. pojechałam na 16.00 na wizytę i nie miałam skurczy , ale byłam po terminie to kazała mi jechać do szpitala. tam na izbie przyjęć tez usłyszałam że dupę zawracam ale że mnie zostawią bo dwa dni jestem po terminie, na ktg nic sie nie pisało, a ja już dość mocno czułam brzuch na zmianę z kręgosłupem. o 23 odesłali mnie na patologie ciązy ja chłopa do domu. Jak próbowałam się walnąć na łóżko bo już nie miałam siły to mi wody odeszły. Nikt z rodziny nie wiedział że rodzę. . a ^6.55 Kacper już był dodam że ja robiłam wszystko by nie urodzić 29 lutego i młody jest z 28 . W pierwszej ciąży brzuch mi opadł czułam, że lepiej mi się oddycha.
Ja miałam akcje w piątek. Starszak się rozchorował i stałam z nim w przychodni 3 godziny i jak wróciłam do domu do wieczora strasznie mnie ciągnął brzuch, to samo w sobotę. Dziś się uspokoiło. Nie spieszy mi sie do porodu Zawsze chciałam miec dziecko z maja więc ma siedziec do póki maj nie nastanie
Katagorka Gratuluje Cieszymy sie bardzo, że wszystko jest dobrze
i ma pierwszym razem odchodził czop. pojechałam na 16.00 na wizytę i nie miałam skurczy , ale byłam po terminie to kazała mi jechać do szpitala. tam na izbie przyjęć tez usłyszałam że dupę zawracam ale że mnie zostawią bo dwa dni jestem po terminie, na ktg nic sie nie pisało, a ja już dość mocno czułam brzuch na zmianę z kręgosłupem. o 23 odesłali mnie na patologie ciązy ja chłopa do domu. Jak próbowałam się walnąć na łóżko bo już nie miałam siły to mi wody odeszły. Nikt z rodziny nie wiedział że rodzę. . a ^6.55 Kacper już był dodam że ja robiłam wszystko by nie urodzić 29 lutego i młody jest z 28 . W pierwszej ciąży brzuch mi opadł czułam, że lepiej mi się oddycha.
Ja miałam akcje w piątek. Starszak się rozchorował i stałam z nim w przychodni 3 godziny i jak wróciłam do domu do wieczora strasznie mnie ciągnął brzuch, to samo w sobotę. Dziś się uspokoiło. Nie spieszy mi sie do porodu Zawsze chciałam miec dziecko z maja więc ma siedziec do póki maj nie nastanie
reklama
smerfetka161
Zaangażowana w BB
Ja chciałabym mieć już to wszystko za sobą. Najgorsze jest to czekanie. Na początku czeka się na ten drugi trymestr bo niby wtedy już bezpieczniej a teraz jakby mogło trochę przyspieszyć to nic się nie dzieje.