reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2015

Tak mniej wiecej mam powybierane ale zaczne w marcu dopiero jakies rzeczy pielegnacyjne, łóżeczko i te cięższe rzeczy dopiero w kwietniu po co wcześniej;) wozka nie mam wybranego niestety. Ciuszki jakies po synku mam szwagierka tez cos mi da ale musze dokupić trochę różowych ciuszkow zeby bylo wiadomi ze to dziewczynka;)
Przy moim 1 dziecku to maz wszystko kupowal naraz w akpolu bo trafilam w 34 tyg do szpitala i do porodu przebywałam w nim. Teraz to chce sama wszystko wybrać oczywiście maz tez ma cos do powiedzenia ale wole miec kontrole nad tym ;)

reklama
Aniaa ja podobnie czyli oczywiście, że tata ma prawo wypowiedzieć swoje zdanie baaa nawet czasem pytam go o radę które lepsze/ładniejsze, ale i tak ja decyduję ;-) a tak zmieniając temat ile lat ma tój synek?

Ja z moim w miaree sie zgadzamy co do rzeczy ale tez taki patent stosuje jak cos znajde np łóżeczko to sie pytam jaki ma byc wzor z przodu łóżka i pokazuje mu 2 wzory które mi sie podobaja wiec kłócic sie nie musze o to ze mi sie nie podoba:D

Synek ma 5 lat w czerwcu 6 konczy ;)

Ania ja ten sam patent stosuję ;-) na szczęście moje chłopię uważa, że po pierwsze mi ma się najbardziej podobać, więc nie mamy konfliktów ;-)

A tak z ciekawości jak się synek na siostrę zapatruje?
Mój trochę starszy i cieszy się bardzo, bo był jednym z niewielu w klasie, którzy rodzeństwa nie mieli ;-) no i że za około 2 lata będzie miał łóżko piętrowe :rofl2:

Chciał brata ale teraz chyba sie cieszy gada więcej do brzucha niz ja z mezem;p i sie pyta co jakis czas kiedy dzidzia sie urodzi bo on juz chce zeby byla z nami:)
Moj ma łóżko piętrowe tylko ze na dole na szafke a nie 2 lozko i tak sie cieszył na nie a teraz narzeka i wolalby zwykly tapaczan .. ach te dzieci;)

Widzę, że z facetami to każda ma swój sposób;) Ja z kolei pokazuję coś w kolorze, który mi się podoba - jak kręci nosem, że absolutnie nie to robię podejście za 2-3 dni i z reguły już jest w innym humorze i nagle mu też pasuje;D

Verna to ja robie podobnie:) dokladnie tak bylo z wozkiem jak mu pokazalam to powiedzial ze absolutnie nie czarny a pozniej mowil ze czarny najladniejszy:) chociaz z reguly mowi na wszystko ze ladne. Jak fajnie macie ze juz macie doswiadczenie... Ja jestem przerazona szczerze mowiac

Verna to ja robie podobnie:) dokladnie tak bylo z wozkiem jak mu pokazalam to powiedzial ze absolutnie nie czarny a pozniej mowil ze czarny najladniejszy:) chociaz z reguly mowi na wszystko ze ladne. Jak fajnie macie ze juz macie doswiadczenie... Ja jestem przerazona szczerze mowiac

Beata..pamiętaj, że nie jesteś sama jako ta "niedoświadczona"...ja też startuje w tym temacie...ale biorę wszystko na "bary"-nie mam już 20 lat/tylko 35 ;) / więc każde nowe doswiadczenie dodaje skrzydeł :)

reklama
Do góry