reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2015

reklama
Colly, Ewel super ze sie pozbieralyscie i juz chcecie powiekszac rodziny, no i przede wszystkim ze o nas pamietacie i sie odezwalyscie :)
Trzymamy kciuki za owocbe statanki!

Byłam na basenie, pierwszy raz odkąd jestem w ciąży i powiem Wam, że samopoczucie "po" - REWELACJA :)
Polecam Wam, idealne do zrelaksowania się i na dobry sen ( którego mi ostatnio często brakuje ) :)
Ochronnie przed basenem biorę takie globulki, mój gin mi przepisał żebym niczego nie załapała :)

Mój gin ostatnio dowalił, jak pytalam czy mogę na basen. Mówi cos w stylu "moze sobie pani wsadzić... Co wy tam sobie wsadzacie..?" Nie wiem, czy mial na myśli tampon, czy co, ale juz nie drążyłam tematu, bo i on sie smial :)

Ja powinnam zaczekać jeszcze jeden cykl i tak zrobię. Ale później też na luzie, bez testów owulacyjnych i termomentu ;) Jak się już uda to napewno się pochwalę. :D

vivid - to lekarz powinien doradzić co należy sobie "wsadzić" a nie, nie wie i wstydzi się. I to ginekolog.
Mnie na basen nie ciągnie.

No on wlasnie taki jest, czasem jakby zawstydzony, ale ogólnie raczej w porządku. Mimo ze brzuch jeszcze nie jest duży, to i tak dziwnie mi sie plywalo :)

reklama
Vivid- Ja też coraz częściej myślę o basenie, bo jak siedzę w domu to tylko czuje, że bebzon rośnie :D
Z tego co wiem, to są jakieś globulki dopochwowe przeciwgrzybiczne. Można kupić w aptece. Co do ceny to się nie wypowiem, bo nie miałam styczności z tym produktem jeszcze :)

Do góry