reklama
vivid
Fanka BB :)
No właśnie za standardową kartkę 4,99 zł, więc chyba nie jakoś strasznie. Przeszło mi przez myśl, żeby nawet w te święta komuś tak wysłać, ale jeszcze się z tym nie zmierzyłam A fajne jest to (choć czekam jeszcze aż do siostry dojdzie moja kartka), że jest ona w kopercie, więc nawet jak się wstawi jakieś swoje zdjęcie, to nie będzie ono widoczne
vivid
Fanka BB :)
Adres strony to envelo.pl - usługa Poczty Polskiej, więc moim zdaniem wiarygodne.
Nadałam w środę, w czwartek chyba przyszło mi potwierdzenie, że wysłali kartkę. Liczę dziś na telefon od siostry i od razu pojadę zobaczyć jak to wygląda
Gdyby była jeszcze jakaś osoba, która nie wie o mojej ciąży, to bym wysłała kartkę ze zdjęciem testu ciążowego, dlatego pomyślałam, że pomysł super
Nadałam w środę, w czwartek chyba przyszło mi potwierdzenie, że wysłali kartkę. Liczę dziś na telefon od siostry i od razu pojadę zobaczyć jak to wygląda
Gdyby była jeszcze jakaś osoba, która nie wie o mojej ciąży, to bym wysłała kartkę ze zdjęciem testu ciążowego, dlatego pomyślałam, że pomysł super
hej dziewczyny! powiedzcie mi czy taka wodnista wydzielina, przeźroczysta jest normalna? mam ją od wczoraj wieczora... ciągle czuję wilgotność, czasem jest lekko biała, nie wiem czy panikować i jechać do gina czy to raczej normalne w 2 trymestrze...:-(
Hej mamusie
Witam się w końcu z lepszym samopoczuciem, nie wiem czym moje stany zdołowania były spowodowane ale teraz jest już lepiej.
Młody szaleje jak nie normalny a ja tylko przyjmuje kopniaki w dłoń Jak chce go nagrać to od razu się uspokaja, uparciuch jeden Ale przynajmniej wiem że z nim wsio ok
Najgorzej jest jak robi sobie trampolinę z mojego pęcherza :/ latam wtedy do wc puszczam 2 krople a za minutę znowu mi się chce...
U mnie dzisiaj brzydka deszczowa pogoda
neithpce a bierzesz luteinę? Bo ja właśnie przy luteinie miałam taką wodnistą wydzielinę że aż po nogach mi się lało, a teraz jak nie biorę to jest w miarę ok, ewentualnie mam ale bardzo gęstą.
Miłego dnia
Witam się w końcu z lepszym samopoczuciem, nie wiem czym moje stany zdołowania były spowodowane ale teraz jest już lepiej.
Młody szaleje jak nie normalny a ja tylko przyjmuje kopniaki w dłoń Jak chce go nagrać to od razu się uspokaja, uparciuch jeden Ale przynajmniej wiem że z nim wsio ok
Najgorzej jest jak robi sobie trampolinę z mojego pęcherza :/ latam wtedy do wc puszczam 2 krople a za minutę znowu mi się chce...
U mnie dzisiaj brzydka deszczowa pogoda
neithpce a bierzesz luteinę? Bo ja właśnie przy luteinie miałam taką wodnistą wydzielinę że aż po nogach mi się lało, a teraz jak nie biorę to jest w miarę ok, ewentualnie mam ale bardzo gęstą.
Miłego dnia
Naprawdę to już 5ty?!No to zaczynamy 18tc czyli 5miesiac ale ten czas leci...
Zaczynam się bać porodu. Myślałam, że mamy jeszcze tyle czasu....
reklama