reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2015

reklama
No właśnie za standardową kartkę 4,99 zł, więc chyba nie jakoś strasznie. Przeszło mi przez myśl, żeby nawet w te święta komuś tak wysłać, ale jeszcze się z tym nie zmierzyłam :) A fajne jest to (choć czekam jeszcze aż do siostry dojdzie moja kartka), że jest ona w kopercie, więc nawet jak się wstawi jakieś swoje zdjęcie, to nie będzie ono widoczne :)

Adres strony to envelo.pl - usługa Poczty Polskiej, więc moim zdaniem wiarygodne.
Nadałam w środę, w czwartek chyba przyszło mi potwierdzenie, że wysłali kartkę. Liczę dziś na telefon od siostry i od razu pojadę zobaczyć jak to wygląda :)

Gdyby była jeszcze jakaś osoba, która nie wie o mojej ciąży, to bym wysłała kartkę ze zdjęciem testu ciążowego, dlatego pomyślałam, że pomysł super :)

Pomysł świetny, też bardzo mi się podoba:) Daj znać jak to wygląda, jaka jest jakość mniej więcej takiej kartki... Nawet z wakacji wysłać własne zdjęcie z pozdrowieniami...:)

hej dziewczyny! powiedzcie mi czy taka wodnista wydzielina, przeźroczysta jest normalna? mam ją od wczoraj wieczora... ciągle czuję wilgotność, czasem jest lekko biała, nie wiem czy panikować i jechać do gina czy to raczej normalne w 2 trymestrze...:-(

Hej mamusie :)

Witam się w końcu z lepszym samopoczuciem, nie wiem czym moje stany zdołowania były spowodowane ale teraz jest już lepiej.
Młody szaleje jak nie normalny a ja tylko przyjmuje kopniaki w dłoń :D Jak chce go nagrać to od razu się uspokaja, uparciuch jeden :p Ale przynajmniej wiem że z nim wsio ok :)
Najgorzej jest jak robi sobie trampolinę z mojego pęcherza :/ latam wtedy do wc puszczam 2 krople a za minutę znowu mi się chce...

U mnie dzisiaj brzydka deszczowa pogoda :(

neithpce a bierzesz luteinę? Bo ja właśnie przy luteinie miałam taką wodnistą wydzielinę że aż po nogach mi się lało, a teraz jak nie biorę to jest w miarę ok, ewentualnie mam ale bardzo gęstą.

Miłego dnia :)

Asiula, brak słońca też dołuje :) Nasze bobo czuję najbardziej jak leżę płasko na plecach, jak siedzę, to rzadko kiedy. Ale też wyczuwałam pod ręką <3

Edit: A jednak na siedząco dzida też się aktywizuje <3

Ostatnia edycja:
reklama
Ja liczę miesiace od dnia porodu czyli 10 grudnia zaczynam 5 miesiac. Z tymi tyg to dla mnie zbyt skomplikowane bo niedlugo powinnam zaczac niby 6 miesiac a do porodu pelne 5 miesięcy.

Do góry