reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2015

reklama
Domi fajne ale bodajże przedwczoraj mój telefon nie wyrabialial przy takiej produkcji i musialam wyłączyć subskrybcje a i tak cala noc przychodziły powiadomienia:D

Ha ha fajny żart :)

Ja dlatego wyłączyłam powiadomienia i juz spokój mam :)
Wchodzę kiedy mogę a tel mi nie brzęczy co sekundę :)

A annamaria pisała tu taka dziewczyna bedzie miała chlopaka
I kto zarządza listą majówek ?

To prosze o zmianę u mnie temu u na 6.05 z 8 Oki:)

U mnie jest 00.29 wiec jeszcze nie tak strasznie jakby co ;)

Ostatnia edycja:
A ja wczoraj za wiele nie zjadłam i wieczorem zaczęło mnie ssać i byłam taka głodna, że już prawie głowa zaczęła mnie boleć.. Nie chciało mi się iść i wymyślać jakiegoś jedzenia, więc poobracałam się kilka razy wokół własnej osi i udało się usnąć. Dziś jestem śnięta.

Dzień dobry w ogóle i kciuki za dzisiejsze wizyty :)

Witam sie z rana

Czarnulka widze ze pojadlas pozadnie wczoraj :-D

Mam taki problem bo termin na usg mam 1.12 a na stronie internetowej mojej ginki pisze ze jej nie ma do 3.12 i nie mam pojecia o co chodzi...dzwonie tam ale sekretarka automatyczna sie wlacza i mowi to samo, eh nie rozumiem jak moze tak byc

Matik susel zarządza lista ale ona odzywa się co parę dni także lepiej na priv do niej napisz:) ja szykuje się do wizyty:) odezwę się jakoś po a mam na 10:30... Matik lisica majówka jup &&&& (i gdyby ktoś jeszcze to również) :D

Ostatnia edycja:
Witam sie rowniez.

Od 3 dni bolala mnie glowa, dzisiaj wstalam z chorobskiem ktore sprzedal mi maz, oby maly tylko sie nie zarazi

Milego dnia

Udanych wizut zycze

reklama
Do góry