reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2015

kropeczka uśmiałam się ;) nie obraź się!!!

Dziewczyny gratuluję udanych wizyt i córeczek. Będą małe księżniczki :) Ja jeszcze siedzę w kuchni,czekam aż ciasto będzie gotowe do wyjścia z piekarnika. Pierwszy raz piekę ciasto za $ do kafejki i mam nadzieję, że wyjdzie!

reklama
Wiesz nie mam pojecia. Ja w tej drugiej firmie niebpopracowalm zbyt dlugo bo od września. I sadze ze tu jest problem bo chca mi zazucic ze nie pracowalam tam wcale albo ze zatrudnilam sie specjalnie tyle ze ja jeszcze wtedy nie wiedzialm ze jestem w ciazy.

I niby krotko pracowalam ale tak naprawde wiekszosc tej pracy to byla on-line wiec dalej cos tam robie dla tego hotelu. Tylko do tego sie nie moge przyznac bo przeciez jestem na L4

Dobrze ze ta wizyta jest pp wizycie i gina bo bym ich tam zjadla w nerwach a ze gina mam 3 to bede wzglednie spokojna :)

Ja pierdziele normalnie jaja jakies, dwie godziny sie produkowalam, czytalam pisalam, dotrwalam do ostatniej strony zadowolona klikam dodaj i co wyskoczyl jakis komunikat i wszystko zniknelo, chcialabym zlozyc reklamacje!

Ale.sie wkurzylam, w skrocie najlepszego z okazji imienin, gratuluje udanych wizyt, powodzenia na dalszych i witam nowe mamy

Asiaf nie stresuj się i nie denerwuj nie ma sensu:)
Bozka no to ciekawie ja jeszcze nie mialam na szczęście takiej akcji bo tel bym chyba o ścianę rzuciła:D

Ja tak mam najczęściej na lapku gdy piszę a długimi szponami hacze o inne klawisze... No przynajmniej raz dziennie usunę sobie tekst, bo moje pazury naciskają jakiś skrót klawiszowy:-(
I jeszcze nie rozgryzlam jaki :-D

Witam sie z ranaja tez tak mam ze pisze i h** bombki strzelił i sie kasuje wiadomosc nie wiadomo czemu, mam ochote wtedy rozwalic telefon.Dzis wstalam z pulsujacym bolem glowy no masakra jakas :-\

reklama
No mnie troche trafilo, w jeden dzien nie chidzilo mi forum, potem dwa dni pracowalam, wchodze a tu tyle nadrabiania, mialam nadrobic w poniedzialek, ale przyjechala ciotka w odwiedziny i tak jakos zeszlo, wczoraj bylam z malym na wynikach, przy okazji zrobilam sobie morfologie, wieczorem patrze a tam chyba 60 stron do nadrobienia, ale nic ambitnie wzielam sie za nadrabianie i odpisywanie, noz kuzwa dodaje i nie ma, nie chcialo mi sie wierzyc ze nie dodalo ale niestety, moje wypociny poszly...

Na pewno pisalam o goleniu ze mnie w szpitalu golili normalna i polozna mowila ze zawsze gola bo samym nam ciezko dobrze ogolic miejsce ciecia

Ja do obdarowania na swieta mam 6 dzieci, plus dwojk przed swietami ma urodziny a druga dwojka ma po swietach, uwielbiam ten czas i wydawanie tyle kasy na prezenty, tym bardziej ze ta 4 nigdy nie szanowala zabawek jak dostawali, jeszcze nie zdazylam wyjsc a juz byly zepsute, od dwoch lat daje im ubrania i przy najmniej one zadowolone bo inaczej nie maja nowych rzeczy i ja bo nie boli brak szacunku

Z nowosci jeszcze u mnie to w niedziele caly dzien spinal mi sie brzuch, takze rezygnuje z pracy w sobote, na razie poki dam rade to pozostane przy niedzielach, ale nic na sile, jak juz bede czula ze jest za ciezko to pass. No i zrobilam morfologie i jest tam cos z czym nie spotkalam sie do tej pory, pozniej wam napisze, moze wy bedziecie wiedziec co to

W domu mam chorego chlopa, takze czekam czy mnie z malym cos nie zlapie dzieki zyczliwosci m
To tak w duzym skrocie co pisalam, bo juz noe bede odnosic sie do waszych postow

Milego dzionka zycze

Do góry