reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2015

reklama
Asiu trzymam kciuki! Na pewno wszystko jest w porządku!

Cholera, jakaś choroba mnie nabiera, pewnie synuś mnie zaraził. Gardło mnie boli i katar się pojawia...
A w domu mi pachnie cynamonem! Właśnie piekę cynamonki :)

Asiula będzie dobrze. Trzymam kciuki.
A ja średnio się czuje ...Uciska mnie na pęcherz..i pobolewa Znowu tak jak ostatnio czyli kolka się szykuje. Ale jestem twarda bo nie chce na weekend do szpitala. Z reszta przecież nie dadzą mi znowu antybiotyku po tygodniu

Dziękuję dziewczyny za kciuki :*:* faktycznie jest wszystko ok. Mam jakieś zlogi krwi przy szyjce ale nie jest to związane z dzieckiem wiec nie jest zle :) lekarka mowila że jeszcze czesto moge podkrwawiac ale nie mam sie martwic tylko duzo lezec.

Co do usg to trafiłam na przesympatyczną lekarke ktora zrobila mi usg genetyczne!! Lezalam ponad 40 min na lezance bo malenstwo mialo nas w nosie i nie chcialo obrocic sie profilem. Ogolnie chyba spalo a lekarka wyczyniala cuda by sie obrocilo. W końcu sie udało no i jest piekna kość nosowa a przeziernosc ma 0,11. Plci nie bylo widac ale chyba to dziewczynka bo ta struktura plciowa jest bardziej równoległa no ale okaze sie później czy to prawda :)
No i wymiary to 7,38 cm co odpowiada 13 t 4 d i wymiary glowki tez sa idealnie wpasowane w ten tydzien i dzien.
Co jeszcze bylo super? A to ze moj P mogl byc przy badaniu i obejrzec malenstwo :)

Zdjecie wrzuce na odpowiedni watek.

A i jak dobrze to wyjde jutro jesli nie bede plamic. Bol brzucha jest okropny ale cos mi maja na to dac.
Najważniejsze ze z dzieckiem wsio ok :) balam sie tego usg...

reklama
Do góry