katagorka20
Fanka BB :)
Ja tez myslalam ze wymioty minęły a tu przed chwilą mało żołądka nie zostawiłam w łazience
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Didi nie przejmuje sie, ja tez juz w ciazowych ciuchach chodze. spodnie mi sie nie dopinaly, a teraz jest super wygodnie!
u mnie brzuszek juz dosyc widac, ale na wadze nie przebylo. myslicie ze to ok?
Matik pytalas chyba jaka plec podejrzewam. chcielismy dziewczynke i jakos myslelismy ze nam sie uda, ale teraz i mi i mezowi sie wydaje ze bedzie jednak chlopiec. Ty tez niepewna widze ;-) i tak i tak bedzie cudownie ;-)
co do prenatalnych/genetycznych to nie pomoge, bo ja jestem za granica i u nas maja wszyscy szczegolowe, nawet PAPPA.
vivid ale mialas przezycia
mieloneczka rozumiem ze mowisz ze genetyczne to nie to samo co USG pierwszego trymestru, a czym sie rozni? bo w tym USG pierwszego trymestru chyba standardowo mierza przyziernosc, to co jest dodatkowo przy genetycznym?
kropeczka a moge zapytac dlaczego macie zakaz seksu? my tez mielismy ale na koniec 9 tygodnia zostal zniesiony ;-)
Czarnulka super ze jutro mozesz juz wracac do domu!
Lisica ja juz dwa razy lecialam na USG z powodu paniki ale widze ze przez poronienia lekarze sa calkiem wyrozumiali.
Ooo Mieloneczka ja jestem z Kielc Właśnie umówiłam się do poradni przyszpitalnej gdzie mój gin przyjmuje na nfz. Miałam u niego wizytę na 23go, a tu się zapisałam na 24go, więc chyba prywatną odwołam, a na tę jedną przyjdę do tej przychodni na nfz i babeczka powiedziała, żebym wzięła od razu mocz, bo badania od razu na miejscu zrobią a potem chyba będę robić tak jak część z dziewczyn - wizyty prywatnie, a większe badania na nfz w końcu za to płacę