reklama
Passoa1705
Fanka BB :)
Witam się sobotnio
Dziś jak nie było trzeba to od 5 wyspana jestem a jak do pracy trzeba wstać to nie jest tak łatwo...
Od pon bedzie jeszcze gorzej bo mój B ma nocki wiec bede musiała wstawać o 4
Mnie też jutro czeka podróż, trza po tatę na lotnisko jechać, 6 godzinek jazdy przed nami ;( może nie pójdę jeżeli B mi obieca jechać wolno
Miłego
Weekendu
Dziś jak nie było trzeba to od 5 wyspana jestem a jak do pracy trzeba wstać to nie jest tak łatwo...
Mnie też jutro czeka podróż, trza po tatę na lotnisko jechać, 6 godzinek jazdy przed nami ;( może nie pójdę jeżeli B mi obieca jechać wolno
Miłego
Weekendu
Ostatnia edycja:
katagorka20
Witam się sobotnio
Miłego
Weekendu
Według mnie to ty jestes w 9 tyg.
Ja mialam 28.07 teraz dokładnie jest 10tc5d czyli 11 tydzien.
Lisica doskonale Cię rozumiem, ja też jestem tak obsypana:-( bez makijażu ani rusz. Do tego dekolt, plecy .. masakra. Włosy z odrostami, bo czekam jeszcze 2 tyg. te krosty i w ogóle czuję się taka brzydka:-( ale wszystko dla dzidzi zniosę;-)
Ja samochodem pojadę parę km i juź źle się czuję, choć wolę ja prowadzić, bo wczoraj jak mąż jechał to mi niedobrze było ..
Ja samochodem pojadę parę km i juź źle się czuję, choć wolę ja prowadzić, bo wczoraj jak mąż jechał to mi niedobrze było ..
katagorka20
A ja znowu sama. Mąż w pracy. Dziadkowie zabrali Gabrysie i pojechali na chwile na działkę. A ja mam ciszę, spokój i mogę leżeć i odpoczywac.
katagorka20
Ja też czuje się nie atrakcyjna najbardziej wkurzają mnie te włosy!!! Mąż mówi ze tak jestem piękna :$
Mieloneczka
Zaciekawiona BB
A mnie nawet włosy nie denerwują i jakby mniej się przetłuszczają. Paznokcie mam piękne co w moim wypadku jest niecodzienne
Myślałam, że mdłości mi już przeszły, a przynajmniej nie są takie dokuczliwe jak wcześniej, a tu dzisiaj niespodzianka. Sąsiadka z dołu mielone smaży od rana, a że okno otwarte to wszystkie zapachy doleciay do mnie...jeszcze nigdy tak szybko do łazienki nie biegłam...Czuję, że czeka mnie cały dzień przy zamkniętym oknie, bo sąsiadka jak widać w formie.
Czy też macie awersje do mięsa? Ja jestem ciągle głodna ale już brakuje mi pomysłów co jeść. Bez problemu mogę jeść nabiał, owoce i dżemy.
Z resztą średnio jest. Nawet ser żółty mi nie smakuje.
Myślałam, że mdłości mi już przeszły, a przynajmniej nie są takie dokuczliwe jak wcześniej, a tu dzisiaj niespodzianka. Sąsiadka z dołu mielone smaży od rana, a że okno otwarte to wszystkie zapachy doleciay do mnie...jeszcze nigdy tak szybko do łazienki nie biegłam...Czuję, że czeka mnie cały dzień przy zamkniętym oknie, bo sąsiadka jak widać w formie.
Czy też macie awersje do mięsa? Ja jestem ciągle głodna ale już brakuje mi pomysłów co jeść. Bez problemu mogę jeść nabiał, owoce i dżemy.
Z resztą średnio jest. Nawet ser żółty mi nie smakuje.
katagorka20
Oj też mam kłopot z menu. I też od miesiąca jestem wiecznie głodna. I znowu schudlam za 3 dni 0.5 kg
reklama
Mieloneczka
Zaciekawiona BB
Mam głupie pytanie. Chyba jestem ślepa. Gdzie można zmienić ustawienia tak żeby w stopce wyświetlał się tydzień i miesiąc ciąży tak jak u większości z Was?