reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2015

reklama
Witam się sobotnio ;)

Dziś jak nie było trzeba to od 5 wyspana jestem ;) a jak do pracy trzeba wstać to nie jest tak łatwo...
Od pon bedzie jeszcze gorzej bo mój B ma nocki wiec bede musiała wstawać o 4 :(
Mnie też jutro czeka podróż, trza po tatę na lotnisko jechać, 6 godzinek jazdy przed nami ;( może nie pójdę jeżeli B mi obieca jechać wolno ;)

Miłego
Weekendu

Ostatnia edycja:
Witam się sobotnio ;)

Dziś jak nie było trzeba to od 5 wyspana jestem ;) a jak do pracy trzeba wstać to nie jest tak łatwo...
Od pon bedzie jeszcze gorzej bo mój B ma nocki wiec bede musiała wstawać o 4 :(
Mnie też jutro czeka podróż, trza po tatę na lotnisko jechać, 6 godzinek jazdy przed nami ;( może nie pójdę jeżeli B mi obieca jechać wolno ;)

Miłego
Weekendu

Według mnie to ty jestes w 9 tyg.
Ja mialam 28.07 teraz dokładnie jest 10tc5d czyli 11 tydzien.

Lisica doskonale Cię rozumiem, ja też jestem tak obsypana:-( bez makijażu ani rusz. Do tego dekolt, plecy .. masakra. Włosy z odrostami, bo czekam jeszcze 2 tyg. te krosty i w ogóle czuję się taka brzydka:-( ale wszystko dla dzidzi zniosę;-)

Ja samochodem pojadę parę km i juź źle się czuję, choć wolę ja prowadzić, bo wczoraj jak mąż jechał to mi niedobrze było ..

A mnie nawet włosy nie denerwują i jakby mniej się przetłuszczają. Paznokcie mam piękne co w moim wypadku jest niecodzienne:)
Myślałam, że mdłości mi już przeszły, a przynajmniej nie są takie dokuczliwe jak wcześniej, a tu dzisiaj niespodzianka. Sąsiadka z dołu mielone smaży od rana, a że okno otwarte to wszystkie zapachy doleciay do mnie...jeszcze nigdy tak szybko do łazienki nie biegłam...Czuję, że czeka mnie cały dzień przy zamkniętym oknie, bo sąsiadka jak widać w formie.

Czy też macie awersje do mięsa? Ja jestem ciągle głodna ale już brakuje mi pomysłów co jeść. Bez problemu mogę jeść nabiał, owoce i dżemy.
Z resztą średnio jest. Nawet ser żółty mi nie smakuje. :baffled:

reklama
Do góry