reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2015

reklama
Colly
;* powodzenia !!

Jejku co za pogoda u mnie, typowo szkocka ;(

U mnie ok wszystko, tak bym już chciała iść na usg następne, a jeszcze tyle czekania... Też się martwię czy od ostatniego razu wszystko ok z moją fasoleczką.

Wczoraj bolał mnie kręgosłup, korzonki czy cholera wie co ale już dziś ok, chociaż wczoraj ledwie chodziłam, ale myśle ze to z pracy, w pracy się oszczędzam, chociaż nie powiem ze prace mam lekką...

Dziewczyny czytam co u was, ale na pisanie siły brak, od rana do wieczora pracuje a jak wieczorem wejdę to nie daje rady każdej czegoś napisać! W każdym razie wszystkim wam życzę powodzonka!
Buziaki

Rukmini równie dobrze można mówić tak o swoim partnerze /mężu zanim zblizylysmy się z nim był też kimś obcym..
No i gdyby mi dla niego kazali nie pić alkoholu przez 9 miesięcy, ograniczyć sztuczne żarcie, herbatę, kąpiele, loty samolotem itd. .. to bym wyśmiała. Ba.. gdyby na początku okazało się, że np. ma jedną nogę lub jedno jądro, to bym go zostawiła.. (dopóki nie jest mi bliski, oczywiście).
Nie jestem typem poświęcającym się dla obcych.
Ale wierzę, że jak zobaczę dziecko po porodzie, to mi się odmieni we łbie. :rofl2:
Nie sądzę, żeby poczucie ruchów coś zmieniło.
Myślę, że przyjdzie mi czekać do porodu.

Colly,
Trzymam kciuki! Bądź dzielna i myśl pozytywnie.

PS
Czy Wy też jesteście takie zmęczone?
Ja dostaję zadyszki nawet, gdy sobie idę ulicą lub wychodzę z metra po schodach.
Masakra. Jeszcze tydzień temu tak nie miałam. W pracy też padam ze zmęczenia, nawet gdy mam mało pracy.

reklama
Do góry