reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2015

Ja też się boję chorób, do przedszkola u nas czasami rodzice przeprowadzają dzieci zakatarzone, z kaszlem itp też łatwo coś złapać. Jak teraz 5dni się leczylam a moja doktorka ginekolog która zmieniam do mnie oj to grypa nie dobrze nie dobrze na takim etapie ciąży... Ona to tylko doluje, a internista pow ze to wirus nie grypa i nic groźnego.

reklama
Ja zaraz zmykam do pracy..:)
ale chciałam się przywitać :D
byłam wczoraj z małą w kinie i co najlepsze ja przed pszczółką Mają chyba z 3 razy płakałam na reklamach!!! dziś od rana także mam jakiś płaczliwy dzień...MASAKRA! te hormony!
pozatym jutro lekarz już nie mogę się doczekać :D

Witam z rana.

Cały weekend u nas gościnnie więc nie zaglądałam :( Chyba nie nadrobię bie tego ci napisałyście. Ja właśnie czekam na badania, w piątek odebrałam wyniki i tokso IgG 339,40 IU/ml, dlatego mam do zrobienia dodatkowo awidność IgG. Oczywiście kolejne zmartwienia :(

Co się stało u kropeczki? W szpitalu jest ?

Katagorka ile twoja córeczka ma lat?
Kurcze snily mi się ślimaki mnóstwo lecę sprawdzić co to bo ledwo slipka otworzyłam.

Dobry ;)

Ja już też w pracy, pogoda całkiem ładna więc mam nadzieję, że dzień szybko zleci i będś mogła skoczyć do lidla ciuszki dla dzieci pooglądać i kupić sobie w końcu jakiś płaszczyk.
Nikola za to chyba znów będzie chora wieczorem męczył ją paskudny kaszel. Zawiózł ją P do przedszkola, ale nie wiem czy dobrze zrobiliśmy :/

Uciekam bo robota goni więc miłego dnia i kciuki za wizytujące jeżeli jakieś są :-*

Witam z rana.

Cały weekend u nas gościnnie więc nie zaglądałam :( Chyba nie nadrobię bie tego ci napisałyście. Ja właśnie czekam na badania, w piątek odebrałam wyniki i tokso IgG 339,40 IU/ml, dlatego mam do zrobienia dodatkowo awidność IgG. Oczywiście kolejne zmartwienia :(

Co się stało u kropeczki? W szpitalu jest ?

Kropeczka miała plamienie i chyba poszła do szpitala, przynajmniej tak jej doradzały na bieżąco dziewczyny, bo krew żywa. Oby wróciła do nas jak najszybciej z dobrymi wieściami. Też co trochę sprawdzam, czy się pojawiła i stres mi siedzi w głowie.

Poza tym wypiłam właśnie pierwszą od 3 tygodni kawę i smakuje tak jak przed ciążą. Miłego i spokojnego dnia dziewczyny, dbajcie o siebie.

reklama
Jejku mnie tam mdłości i co gorsza te wymioty nie chcą opuścić. A to już pełne 10 tygodni ciąży ..czyżby jeszcze dwa tygodnie albo co gorsza dłużej

Do góry