reklama
KA_tka
Fanka BB :)
Ja urodziłam 10 dni przed terminem i tak naprawdę nie zdążyłam się nagimnastykować by dziecia z brzucha wykurzyć
Witam
Ja po wizycie
Usłyszałam bicie serduszka mojego Skarbka- teraz mam porobić zlecone badania i przyjść mniej więcej za miesiąc i wtedy mi założy kartę ciąży i może da zwolnienie z pracy- bo teraz wszystko jest ok i musi mieć badania je oblukać i stwierdzić co dalej- ja oczywiście pójdę jakoś wcześniej do niego, bo chciałabym na Wszystkich Świętych pojechać do rodziców na spokojnie
Ciąża jest młodsza, bo wg OM: 9 tydzień a wg USG: 7,5 tygodnia Wszystko jest "CACY" ):-):-):-):-)
Ja po wizycie
Usłyszałam bicie serduszka mojego Skarbka- teraz mam porobić zlecone badania i przyjść mniej więcej za miesiąc i wtedy mi założy kartę ciąży i może da zwolnienie z pracy- bo teraz wszystko jest ok i musi mieć badania je oblukać i stwierdzić co dalej- ja oczywiście pójdę jakoś wcześniej do niego, bo chciałabym na Wszystkich Świętych pojechać do rodziców na spokojnie
Ciąża jest młodsza, bo wg OM: 9 tydzień a wg USG: 7,5 tygodnia Wszystko jest "CACY" ):-):-):-):-)
katagorka20
Fanka BB :)
Witam
Ja po wizycie
To super że wszystko dobrze
reklama
Jak byłam w czw na tym spotkaniu w szpitalu w kwestii mojego cukru to normalnie musiałam mieć przyjęcie na izbę i tam normalnie kobiety przyjezdzaly do porodu, jedna leżała na korytarzu i okazalo się że musi mieć jakiś szew założony by uratować ciążę i doktorka dzwoniła po wszystkich szpitalach gdzie to zrobią bo tu akurat tego Nie robili i Nie było przez 2h miejsc... Wkoncu się zwolnilo, ale było. Mi jej tak żal gdy zapytała w pewnym momencie czy jej dziecko żyje... A doktorka że tak oczywiście.. Ale przerazilam się po prostu.