Cześć BABY :-):-)
Dawno tu nie pisałam, ale czytam regularnie ;-)
Ardzech ja też zaczynam budowę, na razie jestem jeszcze na etapie pozwolenia na budowę ale już mam majstrów umówionych i jeszcze przed zimą stanie nasz dom w stanie surowym, a z początkiem wiosny ruszamy z wykończeniówką i mam taki plan (mój D mówi, że nierealny
), żeby w sierpniu 2014 się wprowadzać.
Evi przykre to, że są tacy ludzie, kurcze że oni mogą sobie w twarz patrzeć
Mam nadzieję, że jednak odzyskacie tą kasę.
Zapo a Tobie to nie za dobrze????? Dwa razy w jedne wakacje nad morze jechać ;-);-);-) Ja chyba też pojadę, jak Paula wróci z UK to zapakuję moje dziołchy i pojadę do Ciotki do Sobieszewa :-)
Camel moja Gabryśka od kilku dni też ciągle na mnie wisi. Jak śpi na mnie to nawet godzinę a jak tylko ją odkładam to 15 minut i wyspana .... a do tego potrzebuje żeby z nią pogadać, poleżeć, pośmiać się ... ogólnie jest bardzo towarzyska a że jestem z nią w domu sama to sama muszę się nią zajmować. D jak przychodzi z pracy to jest zmęczony i pada spać a jak już wstanie to ja małą kładę spać
Ale nie to żebym miała mu to za złe ... ja siedzę z małą a on pracuje (i to na 2 etaty - bo dorabia jeżdżąc autobusem więc wolę, żeby był wyspany).
Gabi strasznie płakała przy szczepieniu - pierwszy raz w swoim krótkim życiu tak bardzo płakała, że aż mi łzy w oczach się zakręciły. Ale na szczęście jak tylko wyszłyśmy z przychodni było już ok, nie gorączkowała ani nie marudziła. Mam nadzieję, że kolejnego szczepienia też nie odchoruje. Ja szczepiłam 5w1 i 26-08 kolejne na szczęście tylko jedno kłucie.
Co do pampersów to kończę paczkę 2 i właśnie dziś otworzyłam 3 żeby sprawdzić jak bardzo się różnią wielkością i stwierdziłam, że to ok 1 cm, ale jak założyłam jej tą 3 to mało się w niej nie utopiła. Chyba jutro kupię jeszcze jedną paczkę 2 ;-) Niby waży nie mało bo już 5,5 kg a ma 9 tyg.
Mdła u Ciebie to wiecznie goście ;-);-)masz dużo cierpliwości, ja chyba bym nie wytrzymała. Lubię gości ale na 2-3 dni a potem