reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2013 :):)

łoj.. to i ja się melduje z FB :)

U nas po staremu :) młody w piątek na 7 tyg wazył już 5400 :) kawał chlopa :) Jest niezaszczepiony na nic, czekam az pediatra wroci z urlopu i będę ustalać indywidualny kalendarz szczepien :)

evi a kto was tak oszukał?? hhs przykre to cholernie, zwłaszcza ze człowiek sobie odmawia wielu rzeczy by zaozczędzić każdy grosz...

mdła faceci sa dziwni.. oja Aska tez lui długie wędrówki a od momjego chłopa ciągle słysze ze już go nogi bolą :)

reklama
Jestem i ja :)

Nadusia rośnie w oczach i jest przekochana, za tydzień idziemy na szczepienie to dowiem się ile waży.
Nadia nie ma śladu po szczepieniu na gruźlce, ale jej kuzynka miesiąc starsza ma taka kulkę.
Znów upał na dworze a na moim 11 piętrze ponad 30 stopni, trzeba ulotnić się na spacer do parku :)

miłego dnia dziewuszki

o jak fajnie ze wpadlyscie na bb.. od razu sie ruch zrobil...

Kurcze karmie i tak sie patrzę na młodego a on nie ma juz szyji..same faldki....

Ostatnia edycja:
i ja się witam:)
Mój Adaś jest chyba najcięższy bo ma 10 tygodni (wczoraj skończył) a tydzień temu ważył 6600, idziemy dziś do lekarza bo coś pokasłuje i nie podoba mi się to. Jutro mamy mieć pierwsze szczepienie ale to zależy od tego co dziś lekarz powie.
Adaś po szczepieniu tym w szpitalu długo miał znamię takie z wodą w środku i doktorka powiedziała że to tak ma być.

Pozdrawiam wszystkie mamusie majowe :* Dzięki Wam ten wątek nie wyginął :*

no cześć dziewczątka :)

ja niestety nie ogarniam 2 rzeczy na raz, zwłaszcza że i tu i na fb o tym samym:-p;-)

Łucja rośnie, jak na drożdżach i też już nie ma szyi;-)

cytryna - u Łucji to był taki bąbel, a któregoś razu "zmył" się w kąpieli. Było trochę krwi, a potem zrobił się strupek i teraz jest czerwona plamka

Ostatnia edycja:
evi, Andrzej płakał bardzo podczas szczepienia, ale po powrocie do domu dostał swojego cycusia i zasnął na 5 godzin z przerwą na jedzenie. Potrm obudził się wesoły i szczęśliwy:]

minervaa mój też pokasłuje, ale mam wrażenie e mu tam te mleczne resztki zalegają, albo kozy :]

mavika...odnosnie mleka lub kuz...wasze dzieci tez tak charkolą jakby mialy katar...ja mam czasem wrazenie ze sie udusi..czyszcze nosek a tam pusto...

reklama
Do góry