reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2013 :):)

Ciepła woda w Bałtyku brzmi prawie jak spełnione marzenie:) Ardzesh zazdroszcze budowy , mnie niestety przerastają koszta tej inwestycji, ale mieć swój dom i swój ogród hmmm, pomarzyć można, może jak wygramy w totka.
Co do testu obciążenia gluzkoza, tragedia , pielęgniarka rozpuściła mi to w 0,5 l wody , więc wypicie tego stanowiło już wyzwanie, ale jakoś poszło , zatkałam nos i piłam,a potem szybko sudoku, po 2 h drugie pobranie, potem szybka jazda do domu z cyckiem prawie na wierzchu, nakarmiłam małego i czuje jak się telepie i oblewają mnie poty, szybko zmierzyłam cukier a tu 35, więc zaczełam dosłownie żreć, w jednej ręce kabanos a w drugiej tabliczka czekolady, i dalej co popadło, po godzinie od tego żarcia miałam 130.

reklama
matko glukoza!!!!! jak sobie przypomnę to mnie też telepie.... nie chcę tego wspominać....

Dom i ogródek....moje marzenie...nie mogę już ścierpieć tego bloku i sąsiadów którzy za nic mają innych ludzi i żyją jakby sami byli tu mieszkańcami drąc się i zachowując jak banda oszołomów...marzy mi się cisza...i swoboda...a nie słuchanie czyjejś muzyki, głośnych rozmów, wąchania ich obiadów i słuchania odgłosów...

może kiedyś....

Ja też nie wiem czy u Jaśka to kolka czy po prostu silne wzdęcia...już nie mogę się doczekać kiedy to się skończy..bo nie mogę patrzeć jak on się męczy i biedny wybudza się z każdej drzemki po 15 minutach a potem jest cały czas zmęczony i nie chce spać....

Szkoda że tu taka cisza..wszyscy przenieśli się FB.... też mi by było łatwiej z FB bo mam w telefonie...ale chyba mnie nie przyjmą bo mało się udzielałam...a ja po prostu nie mam zbyt dużo czasu... starałam się chociaż regularnie czytać...ale jak nadrobiłam to już była zmiana tematu a ja znowu nie miałam czasu...i tak w kółko...

czy wasze dzieci też nie śpią w dzień...normalnie nie mam czasu na cokolwiek bo młody nie sypia w dzień....

Kiedy będziecie przenosić malizny na własnych pokoi...bo ja zastanawiam się już nad przenosinami...chociaż tak strasznie się boję.... ale nie chcę żeby się przyzwyczaił bo potem trudno mu będzie zaakceptować swój pokoik i brak mamy- a teraz jeszcze tak wiele nie rozumie i nie odczuje tego jako odrzucenie....

Dziewczyny nue rezygnujcie z bb! Czytam Was i te wszystkue informacje sa bardzo przydmatne. Ja pisze tu drugi raz wiec na fb nie ma szans a bb wlaczam z wielka nadzieja,ze ktoras z Was cos napisala:) pozdrawiam

Witam drogie mamusie, dawno nie pisałam bo miałam problemy rodzinne i nie miałam czasu ani ochoty na pisanie .
U nas dziś pogoda fatalna zresztą wczoraj tez taka była deszcz leje zimno tylko spac niestety malutka ma inne plany woli marudzić niż spac .

zapo- zależy jak na to patrzeć chodzi o pieniądze zostaliśmy z m oszukani na 7 tys złotych i raczej nie wierze w to byśmy to odzyskali a tak ciężko na te pieniądze m pracował ,chcemy pod koniec roku kupic mieszkanie a tu taki numer :wściekła/y:odkładaliśmy każdy grosz a taki pie...!!! oszust nas okradł bez zadnych skrupułów :wściekła/y:.

Heeej!
U nas upalnie ale przyjemnie.Zrobilismy sobie milusi 4-godzinny spacer z jedna polgodzinna przerwa na plac zabaw.Psowata dogorywa bpod stolem z wywalonym ozorem :-) Tylko Malizna wyspana bo caly spacer kimala :szok: teraz bpewnie o polnocy zasnie.ide wrzucac miecho na grilla.
Do jutra! Sie jakos szerzej rozpisze...

Tez mi tu brakuje "ruchu".Ale juz marudzic nie bede.Fb mam wspolnie z Wezowatym:tak "rodzinnie" wiec sie nie pcham.Po co ma chlop wtrachac nosa ;-) Ale jakby sie dziouszki tak z doskoku odzywaly to moze znow by sie gwarno zrobilo :tak: Nic to...Przynajmniej mniej czasu spedzam na czytaniu hahaha :-D

reklama
U nas brzydko dzisiaj, więc siedzieliśmy w domku... Mam wrażenie, że też mi ruchu brakuje. Na basen chodziłam, ale rozwaliłam sobie paluch u nogi i muszę czekać, aż się zagoi...
Ja na fb się staram czytac dziewczyny, ale nie wyrabiam najczęściej

Do góry