reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2013 :):)

Coz za weekend :-) W piatek Wezowatego urodziny.Bardzo udana impreza,ktora niestety musialam rozgonic po 22:00 bo my rano w sobote na imprezke w przedszkolu.W piatek jedzenie na grilla i od razu na "Dschungel Party" przygotowalismy.Caly piatek w garach siedzielam...Ale w przedszkolu bylo suuuper!Pogoda dopisala.Dzieciaki przygotowaly program z wierszykami z dzungli,jakas zabawe no i punkt kulminacyjny to byla "Waka Waka",na ktorej sie uwylam jak durna.Ja zawsze tendencje do wzruszen mialam ale jak juz na wlasne dzieci patrze to jednak robi mi sie budyn z mozgu.Taka bylam z niej dumna!A calosc byla tak super przygtowana!No och i ach po prostu! :-D

Za to wczoraj zafundowalam im taki "spacerek" ze pies do tej pory odsypia,maz na zakwasy narzekal i upiera sie,ze Mloda jest za mala na takie wedrowki! :-D A skad!Przeciez ona,w przeciwienstwie do niego,po krotkim odpoczynku poszla plywac do sasiadow(nie....nie maja basenu tylko oczko wodne hahahah...ale 2 metry dlugosci ma) i rano wstala rzeska jak poranek.Wiec dziecko dalo rade i mozna ja ciagac i kilometry trzaskac!

Dzis zapowiada sie kolejny piekny dzien.Upaly nie sa przesadne,cale szczescie.W domu da sie wytrzymac.Plan na dzis:KAWA.Bez kawy nie ma planow,nie ma myslenia...nie ma zycia :-D Wiwat nocne wstawania! :-D

Evi bedzie dobrze.Tez sie szarpiemy z oszustem.Splacil kilka tysiecy i na ta chwile zostalo wlasnie okolo 7.Jakos sie uda.Wam tez na pewno!Najwazniejsze to nie dac sie zwariowac przez takiego &/$"&%)*.Dzieciakom potrzebne jestesmy usmiechniete i wypoczete.Skoro z tym drugim ni dy rydy to chociaz humorem nadrabiajmy!

Ostatnia edycja:
reklama
Mdla widze ze humorek dopisuje...u nas weekend spedzony w domu bo pogoda fatalna... mezus skonczyl urlop :-( a ja sie tak przyzwyczailam ze dzis jak zostalismy sami nie moge sie ogarnac...kot miauczy, mlidy marudny...jak ja dzis przetrwam...

dzień dobry dziewczyny, u mnie kolejny dzień deszczowej pogody wiec następny dzień w domu .
Dzięki dziewczyny za pocieszenie staram się z tym pogodzić tym bardziej ,ze nie mam na to wpływu tu musi dzialac policja miejmy nadzieje,ze go zlapia i nie oszuka innych ludzi .
Mdła- to super ze się dobrze bawiłaś i wszystko dopisywało tak jak powinno ,na pewno córeczka super tanczyla tez pewnie bym się wzruszyła .

SIEMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :DDDDDD

Ja już w ogóle o BB zapomniałam przez tego Fejsbuka cholernego. Ech

Niestety nie tylko ty zapomniałaś :-( cisza tu okropna..nie wiemy co u was...co u ciebie mozna jeszcze wyczytac na fb na matulu i blogu..ale u reszty ... napisz jak sie maja dziewczyny i ich malizny...

Ej cholercia ja tez zapomniałam o bb... bo na tym fb co chwile coś się dzieje.
U nas wszystko w porządku, Nikolcia jak na razie zdrowiutka:) W środę idziemy na pierwsze szczepienie. Za nami już pierwsza długa podróż, 4h jazdy samochodem, Nikola spała cały czas, chyba jej się podoba jazda :-)
Hmm zaraz może wrzucę Wam jakąś jej fotkę :-)

Dzień dobry mamusie, u nas dziś pogoda trochę lepsza mam nadzieje, ze już nie będzie padac bo dosyć mam siedzenia w domu ,dziś mamy szczepienie ciekawe jak malutka to zniesie boje się trochę ,ze będzie ja później bolało i będzie jeszcze bardziej marudna niż zwykle no ale coz mus to mus dobrze ,ze to skojarzona to przynajmniej nie będzie kuta trzy razy. A wasze maluchy jak zniosły szczepienie???

Mati jakoś normalnie zniósł. Popłakał trochę, a już od razu po wyjściu z gabinetu mu przeszło ;) Dużo spał potem i popiskiwał przez sen.
Ale za to na ramieniu nadal ma bułę po szczepieniu na gruźlicę. Wasze dzieci też?

reklama
mojemu mlodemu po wyjsciu ze szczepienia posmarowalam noge altacetem dla dzieci..i nie bylo sladu...ale 2 dni nie chcial zejsc z cyca... s po gruzlicy nie ma prawie sladu..w sensie jakis anomalii..czerwona plamka...i tyle...jak mial jakies 3-4 tyg to wyszla mu taka zielono-zolta maź..a potem ladnie sie zagoilo... u nas dzis ladna pogoda wiec zaliczymy spacerek w koncu...

Do góry